![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| grįžti keletą metų turėjau sena Dell nešiojamas kompiuteris, kuris prasidėjo ir man nebereikia. Aš vis dar turiu sena HDD ir dabar nori patekti į šį diską, aš stengiausi įgyvendinti seną kietąjį diską į savo naują kompiuterį, bet man mėlynas ekranas papasakojai HDD nepripažįsta mano aparatūros. I was just wondering kas mano galimybės bus, tai ten vistiek atsigauna ne jame esanti informacija? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite jį 2,5 "USB Išorinis dėžutė.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arba pakabinti jį į savo IDE kabelio kaip vidurinis vairuoti, tokiu būdu jums nereikia nieko pirkti.
Jei jis NTFS norite patekti į turėsite Live DVD kaip KNOPPIX nuversti nuosavybės teisių kopijuoti failus iš. Microsoft operacinių sistemų, tokių kaip apsimesti, kad visais "My Documents" dalys, failų medžio failai priklauso žmonės, išskyrus jus, todėl jūs mayn't juos matyti. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| IVE bandė Atsisiuntimas 2 skirtingas versijas Linux, bet jis pasakė kažką apie meida kabelių trūksta. iv taip pat bandė įdiegti Windows ant EXTERNAL HDD turiu, ir net nebandė "Mac-on-Stick", bet kažkodėl mano kompiuteris bus ne boot šių. Thank you both for your help, norėčiau pabandyti padaryti tai be pirkimo kameroje, tačiau jei kalbama apie blogiausia blogiausia tai aš nusipirkti LT aptvarą. |
|
| |||
| |||
| Tai kodėl aš jiems ypatingą skonį Linux. Jeigu jūs ne jį naudojo prieš jums gali prireikti kalbėtis per jį vistiek. Daug mašinų, bus ne boot išjungti USB. Yra tiek daug derinių būdais, kad tai sunku padaryti protingą pasiūlymą. Jūs naujas kompiuteris su nauja kietajame diske. Jūs turbūt jau writable DVD. We don't know what gana senas disko atskirti panašiai ar formatuoti kaip dar. Mes nežinome, ką jūsų naujame diske yra atitverta patinka arba suformatuoti kaip nors. Mes neturime jokio supratimo, kaip daugelis MB ar GB duomenų, kuriuos norite atkurti. Visa tai ateina į jį. |
|
| |||
| |||
| Dėkojame už apginti mane mate. Manau, tai yra formatuotas FAT32 ir jis yra tik 20GB diskas. jo vieną skyrių ir manau, kad bus gal max 1GB informacijos man reikia gauti. aš turiu DVDRW. ir niekada iš tikrųjų naudojamas Linux tai bet tai yra būtų vertinama padėti. Atsiprašau už tai, kad daug laiko. |
|
| |||
| |||
| Atsižvelgiant į tai, ką jau pasakė, nėra Linux turi ne visi. Jeigu jūs įtraukėte senas diskas kaip vidurinis disko (reikia pasakyti, jumper slave) ir, jei BIOS yra nustatyta, kad automatiškai aptikti jį (kai jis turėjo būti), tada auklėti savo standartines naują diską operacinę sistemą, kaip įprasta, bus Tegul Windows Explorer rodyti naują diską (pagal visuose diskuose). Jūs galite ieškoti failų ir nukopijuokite juos į naują diską tiesiog kaip galėtumėte iš bet pakatalogį. Jei Jums reikia išsamesnės informacijos apie bet kokį, tarkim, kad ir mes ją padalyti. |
|
| |||
| |||
| Gal galėtumėte paaiškinti Lil daugiau tada prašom? Matau tai, ką jūsų sako, jus norite tiksliai žinoti, ką reikės atlikti this out? Dėkojame |
|
| |||
| |||
| Jūsų pagrindinė plokštė turi IDE kanalai. Jūs tikriausiai IDE kabelio į bent vieną iš jų. Dėl to IDE kabelis yra tikriausiai DVD disko. Jei turite du DVD diskai to gali kilti dėl dviejų kabelių tokiu atveju jums galėtų pakeisti dabartinę vergas su sena kietajame diske. Jei turite IDE kabelis tik vienas įtaisas, jį galima pridėti senas vairuoti, kad kabelis. Jei neturite IDE kabeliai visais tada jūs tikrai tikrai naujo kompiuterio. Bet kokiu atveju, ji apima vartojate atveju prie durų su kompiuteriu unplugged ir dairausi. IDE kabeliai dažnai Juostelės kabelių. Naudodami plokštę vadovą būtų gera idėja. Senosios vairuoti Atgal turės Jumper ir trys poros PIN ji gali tilpti, MA (Master) CS (kabelis pasirinkti) ir SL (slave). Įdėti visoje vergas PIN poros Jumper. Maitinimui iki po to gali duoti jums tai, ką norite. Jei ne, galia iki ir eik į BIOS ir Užrašoma ką diskai dabar pasakyti, ir grįžti ir pranešti mums, kad ir kokia pagrindinė plokštė yra. |
|
| |||
| |||
| IDE connectors mano darbastalio yra per dideli dėl HDD smeigtukai, ji turi kažką daryti su tuo, kad HDD atėjo iš laptopo? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Hard Drive Data išbraukimas Kuris Enclosure? | oliesminis | Drives & Removable Media | 2 | Rugpjūtis 23, 2009 14:54 |
| Duomenų perdavimą iš vidaus kietojo disko į išorinį kietąjį diską. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3 kovas 2009 06:46 |
| Problema duomenis iš kietojo disko | jezza | Drives & Removable Media | 2 | Rugpjūtis 16, 2008 12:20 |
| Kodėl negaliu patekti į mano kietojo disko duomenis? | j323mo | Drives & Removable Media | 3 | 31 sausis 2008 23:53 |
| Duomenų atkūrimas iš kitų HD | Robbie | Drives & Removable Media | 12 | 5 gruodis 2007 11:45 |
| Temos įrankiai | |
| |