mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Palīdzību iegūst datus no vecā cietā diska

Reply

Thread Tools
Old Februāris 28, 2008, 15:12
Loceklis

Default Palīdzību iegūst datus no vecā cietā diska

iet atpakaļ dažiem gadiem man bija vecs dell laptop, kas lauza un man vairs nav. Man joprojām ir vecā HDD, un tagad vēlas, lai piekļūtu šai vadīt, esmu mēģinājis likt veco cieto disku, manā jaunu datoru, bet man zilo ekrānu man saki HDD neatzīst manu aparatūru. Es tikai domāju, kāds ir mans alternatīvas būtu, vai ir vienalga atgūt informāciju pie tā? thanks in advance.
Old Februāris 28, 2008, 15:18
Donors Group

Mēģiniet ievietojot to 2.5 "USB External Enclosure.

Ja tas ir darba disks, tas parādās, kad jūs pievienojiet to

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Februāris 28, 2008, 15:29
Donors Group

Vai pakārt to uz savu IDE kabeli, kā sekundārā piedziņa, tādā veidā jums nav nepieciešams pirkt jebko.

Ja tas ir NTFS partition vēlaties iekļūt jums vajadzēs dzīvot DVD kā KNOPPIX lai gāzt īpašuma tiesības kopēt failus off. Microsoft operētājsistēmām gribētu cerēt, ka visās Mani dokumenti daļas faila koka faili pieder cilvēki, izņemot jūs, lai jūs mayn't redzēt.

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Februāris 28, 2008, 15:35
Loceklis

IVE mēģināja booting 2 dažādas versijas, Linux, bet tas kaut ko teica par Meida kabeļi missing. iv arī mēģināja uzstādīt logiem ārējā HDD man ir, un pat mēģināja "mac-on-stick", bet nez kāpēc mana datora nebūs boot tiem. paldies gan par jūsu palīdzību, es gribētu mēģināt un darīt to bez pirkšanas norobežojuma, bet, ja visvairāk nonāk sliktākā tad es nopirkt en kamerā.
Old Februāris 28, 2008, 16:00
Donors Group

Tas ir iemesls, kāpēc es nosaukts īpašu aromātu linux. Ja esat neizmanto to pirms jums būs nepieciešams runāt caur to anyway.

Daudz mašīnu nebūs boot pie USB.

Tur ir tik daudz kombināciju veidus, kā to izdarīt, ka ir grūti izdarīt saprātīgu suggestion. Jūs esat jauns dators ar jaunu cieto disku. Jūs, iespējams, ir rakstāms DVD. Mums nav gluži zināt, kādas ir jūsu veco disku ir sadalīts līdzīgi vai formatēta kā vēl. Mēs nezinām, kādas ir jūsu jaunā diska ir sadalīts līdzīgi vai formatēta kā vai nu. Mums nav ne jausmas, cik MB vai GB datu jāielādē. Visi, kas nonāk tā.
Old Februāris 28, 2008, 16:07
Loceklis

Paldies par salīmējot ar mani mate. Es uzskatu, ka tas ir FAT32 formatēta un tas ir tikai 20GB diska. tā vienu nodalījumu, un es domāju, ka tas būs varbūt max 1GB informācija ir nepieciešama, lai ielādētu. Man ir DVDRW. un nekad īsti lietot linux lai jebkādu palīdzību, kas šeit ir, būtu appreciated. žēl, lai veiktu tik daudz sava laika.
Old Februāris 28, 2008, 16:20
Donors Group

Ņemot vērā to, ko jūs esat teica, tur ir par linux nav nepieciešama vispār.

Ja ievietosit vecā diska uz kā sekundārā piedziņa (jums ir džemperis to pateikt SLEIVU) un, ja BIOS ir iestatīts, lai automātiski noteiktu to (tā vajadzētu būt), tad audzina savus standarta jaunu sparu operētājsistēmu kā parasti būs let Windows Explorer redzēt jauno disku (saskaņā Visi diski). Jūs varat atrast failus un kopēt tos uz jauno disku, tāpat kā jūs no apakšdirektorijā.

Ja Jums ir nepieciešama sīkāka informācija par jebkādiem šā, tā arī pasakiet un mēs break to.
Old Februāris 28, 2008, 16:29
Loceklis

vai jūs varētu paskaidrot lil vairāk, tad lūdzu? Es varu redzēt, ko jūsu sakot, Jūs vēlētos zināt, ko tieši man būtu nepieciešams, lai veiktu šo ārā? paldies vēlreiz
Old Februāris 28, 2008, 16:36
Donors Group

Jūsu mātesplatē ir IDE kanāliem. Jūs, iespējams, ir IDE kabelis vismaz viens no viņiem.

Šajā IDE kabelis ir iespējams DVD disku. Ja jums ir divas DVD diskus tad var būt divas ar kabeli un tad jums varētu aizstāt pašreizējo vergu ar veco cieto disku. Ja jums ir IDE kabelis ar tikai viena ierīce uz to varat pievienot veco disku uz šo kabeli.

Ja Jums nav IDE kabeļiem vispār tad jums patiešām patiešām jaunu datoru.

Anyway, tas ir saistīts Jūs lietojat gadījumā durvis off ar datoru atvieno un skatos. IDE kabeļi ir bieži ribbon cables. Izmantojot savu motherboard rokasgrāmatu varētu būt laba ideja.

No vecā diska aizmugurē būs džemperis un trīs tapu pāriem var ietilptu, MA (master) CS (cable select), un SL (vergu). Put džemperis pāri vergu pin pāri.

Izslēgtos izveido pēc tam varētu dot jums visu, ko vēlaties. Ja ne, varu pat un iedziļināties BIOS un pierakstītu to, ko vada šobrīd teikt un atgriezties un pastāstīt mums, ka un kas mātesplatē ir.
Old Februāris 28, 2008, 16:40
Loceklis

IDE connectors manā desktop ir pārāk liels, lai uz HDD kniepadatas, tas ir kaut ko darīt ar to, ka HDD bija no klēpjdators?
Reply

Register

Bookmarks