menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Pomoc načítanie dát zo starého disku

Reply

Thread Tools
Old 28. februára 2008, 15:12
Člen Skupina

Default Pomoc načítanie dát zo starého disku

Vraciam sa za niekoľko rokov som mal starý dell laptop, ktorý zlomil a já už nemajú. Stále mám starú HDD a teraz chcú, aby prístup k tomuto disku, som sa snažil dať starý pevný disk do môjho nového počítača, ale aj získať modrú obrazovku říkal mi HDD neuznáva môj hardvér. Len som premýšľal, aké mám možnosti by sa tam rovnako využitie informácií mimo to? Vďaka vopred.
Old 28. februára 2008, 15:18
Darcu Skupina

Skúste uvedenie do 2,5 "externý USB ozvučnice.

Ak je pracovná cesta, že sa objaví, keď si ho v plug

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28. februára 2008, 15:29
Darcu Skupina

Alebo zavesiť ju na váš IDE kábel ako sekundárny disk, tak nemusíte nič kupovať.

Ak je to NTFS oddiel, ktorý chcete dostať do budete potrebovať živého DVD, ako Knoppix na podvracet vlastnícke práva na kopírovanie súborov vypnuté. Operačných systémov spoločnosti Microsoft, ako predstierať, že všetky súbory v priečinku Dokumenty časti spisu strom je vo vlastníctve inej osoby ako ty, takže si nesmět vidieť.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 28. februára 2008, 15:35
Člen Skupina

IVE pokúsil zavádzaním 2 rôzne verzie Linuxu, ale povedať niečo o meid káble chýba. iv tiež pokúsil nainštalovať okná na externé HDD a dokonca som sa pokúsil "mac-on-stick", ale z nejakého dôvodu môjho počítača nebude tieto boot. Ďakujeme vám za vašu pomoc, ako by som sa chcel pokúsiť urobiť bez kúpy uzavretého priestoru, ale v prípade, že najhoršie je to najhoršie potom budu kupovat en kabíny.
Old 28. februára 2008, 16:00
Darcu Skupina

To je dôvod, prečo som menovaný zvláštnym aróma linux. Ak ste sa nepoužívajú pred by ste mohli potrebovať hovoriť cez to tak.

Hodně strojov nebude boot z USB.

Existuje veľa kombinácií spôsobom, že je to ťažké urobiť rozumný návrh. Máte nový počítač s novým pevný disk. Ty pravdepodobne majú zapisovať DVD. Nemáme dost vedieť, čo váš starý disk partitioned to páči alebo naformátovaná ako doteraz. Nevieme, aké sú vaše nové jednotky, ako je partitioned alebo vo formáte buď. Nemáme poňatie, koľko MB alebo GB dát, ktoré chcete vyhľadať. Všetko, čo prichádza do neho.
Old 28. februára 2008, 16:07
Člen Skupina

děkuji za odkrvovacieho so mnou kamoš. Verím, že je naformátovaný FAT32 a je len 20GB disk. jeho oddiel a myslím, že to bude možná max 1GB informácií aj potreba načítať. Já mám DVDRW. a nikdy skutočne používa linux, aby sa pomoc, v tomto sa bude ocenené. promiň za prijatie toľko času.
Old 28. februára 2008, 16:20
Darcu Skupina

Vzhľadom k tomu, čo ste povedal, nie je potrebné pre linux vôbec.

Ak umiestnite na disk na staré ako sekundárny disk (musíte jumper to říct SLAVE) a v prípade, že BIOS je nastavený, aby automaticky detekovať (čo by malo byť), potom prináša do vášho nového disku štandardný operačný systém, ako normálne bude nechať Windows Explorer vidieť nové jednotky (na základe všetkých jednotiek). Môžete nájsť súbory a skopírujte ich do nového disku, rovnako ako by ste z akéhokoľvek adresára.

Ak potrebujete podrobnejšie informácie o každom zo to, že je to a my to zlomiť.
Old 28. februára 2008, 16:29
Člen Skupina

mohol by ste vysvetliť lil viac ako prosím? Vidím to, čo vaše říkal, jus bych presne vedieť, čo budem potrebovať, aby sa na to? děkuji
Old 28. februára 2008, 16:36
Darcu Skupina

Vaša základná doska má IDE kanály. Ty pravdepodobne majú IDE kábel, aspoň v jednom z nich.

On, že IDE kábel je asi DVD. Ak máte dve DVD potom môže byť dva na kábli av takom prípade by ste mohli nahradiť existujúce slave sa stará pevný disk. Ak máte nejaký IDE kábel s iba jedno zariadenie na neho môžete pridať starý disk, že kábel.

Ak ste žiadne IDE káble na všetkých potom máte naozaj nový počítač.

Mimochodom, to znamená to bereš prípade dverí vypnutie s počítačom Unplugged a hľadáte okolo. IDE káble sú často stuha káble. Pomocou vašej doske manuál by bol dobrý nápad.

Na zadnej strane starý disk má jumper pin a tri dvojice možno namontovať, MA (master) SK (kábel vybrať) a SL (slave). Dajte jumper celej slave pin pár.

Napájanie po ktorej by mohli dať, čo chceš. Ak nie, moc hore a choď do BIOSu a pripomenúť si, čo hovoria a disky v súčasnej dobe sa vráti a povie nám, že i to, co je na doske.
Old 28. februára 2008, 16:40
Člen Skupina

IDE konektory na mojej pracovnej ploche je príliš veľké pre čapy na HDD, má niečo do činenia s tým, že HDD prišli z notebooku?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pevný disk Data Sťahovacie Kterouž ozvučnice? oliesminis Drives & Removable Media 2 23.srpna 2009 14:54
Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. marca 2009 06:46
Problém načítanie dát z pevného disku jezza Drives & Removable Media 2 16. augusta 2008 12:20
Prečo nemôžem prístup k dátam na mojom pevnom disku? j323mo Drives & Removable Media 3 31. január 2008 23:53
Načítanie dát z iných HD Robbie Drives & Removable Media 12 5. decembra 2007 11:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.