мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Помоћ преузимања података из старих хард диск

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28. Мар 2008, 15:12
Мембер Гроуп

Default Помоћ преузимања података из старих хард диск

Враћајући неколико година сам имао стари Делл лаптоп, који продријеше и ја више неће имати. ја још увек имају стари ХДД и сада желе да приступите овој возити, Покушао сам ставити стари хард диск у моје ново рачунар, али ја добити плави екран ХДД теллинг ме не би препознао мој хардвер. Био сам само занима шта би било моје опције, тамо је ионако обнављања података искључити га? Хвала унапред.
Old 28. Мар 2008, 15:18
Донаторска Група

Покушајте стављајући га на 2/5 "УСБ Екстернал енцлосуре.

Ако је радни погон, она ће се појавити, када је у додатку

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 28. фебруар 2008, 15:29
Донаторска Група

Или га обесити на ваше ИДЕ кабл као секундарни диск, на тај начин не морате куповати ништа.

Ако је то НТФС партицију коју желите ући треба да живи као ДВД на кноппикс подрити власништво права на копирање датотека офф. Мицрософт оперативни системи воле претварати да су све датотеке у Мы Доцументс делови датотеку стабла су у власништву других људи него што маын'т тако да ћете их видети.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 28. Мар 2008, 15:35
Мембер Гроуп

иве суђен боотинг 2 различите верзије Линукс, али он је рекао нешто о меида каблови недостаје. ив и покушао да инсталирате Уиндоус на спољном ХДД имам и чак покушао "мац-на-стицк", али из неког разлога мој компјутер неце боот ове. Хвала вам што сте обоје за своју помоћ, Хтјела бих пробати и то да учини без куповином ограде, али ако најгоре дође до најгоре ја ћу купити ен ограде.
Old 28. Мар 2008, 16:00
Донаторска Група

То је разлог зашто сам именован одређени укус Линукс. Ако сте га пре не користи можда треба причати кроз њу Аныуаы.

Много уредјаји неће боот офф УСБ.

Постоји толико много комбинација од начина да се овај тешко је направити паметан предлог. Имате ново рачунар са новим хард диск. Те да има вероватно писати на ДВД-у. Ми не знамо шта сасвим свој стари погон или као што је партитионед формату ыет. Нама донт 'кноткле шта свој нови погон или као што је партитионед формату оба. Ми немамо појма колико је МБ или ГБ података које желите да преузимате. Све то долази у њу.
Old 28. Мар 2008, 16:07
Мембер Гроуп

хвала вам за приљепљивање са мном другарица. Ја верујем да је ФАТ32 форматиране и то је само 20ГБ диска. њен сингле партиције и мислим да ће бити можда макс 1ГБ од информација ми је потребно за преузимање. ЈА донт имати ДВДРУ. и никада нису заиста тако било који користе Линукс помоћ у томе су би било поштовати. извињавамо се за предузимање толико Вашег времена.
Old 28. фебруар 2008, 16:20
Донаторска Група

С обзиром на оно што сам рекао, нема потребе за Линукс на све.

Ако ставите стари погон као секундарни диск (што требате је рећи јумпер Славе) и ако БИОС подесити да аутоматски детектује то (што је требало да буде) затим доноси свој стандардни оперативни систем нови погон као нормални ће пустити Уиндоус Експлорер потражите у нови погон (под Алл Дривес). Можете пронаћи датотеке и копирајте их у нови погон, управо као што бисте са било којег поддиректоријуме.

Уколико требате детаљније на било шта, тако рећи, а ми ћемо то бреак доун.
Old 28. Мар 2008, 16:29
Мембер Гроуп

могао те објасни један лил више онда молим те? Ја могу да виде оно што ваш говорећи, ЈУС хтели да зна тачно шта ЈА треба обавити ово? хвала вам опет
Old 28. фебруар 2008, 16:36
Донаторска Група

Ваша матична плоча има ИДЕ канала. Вероватно имате ИДЕ кабл на барем један од њих.

На тај ИДЕ кабл је вероватно ДВД погон. Ако имате два ДВД дискови онда би могао бити на два кабла у ком случају бисте могли заменити садашње роб са старим хард диск. Ако имате ИДЕ кабл са само један уређај на њему сте могли да додате старом диску на који кабл.

Ако немате ИДЕ каблове на свим тада имате стварно стварно ново рачунар.

У сваком случају, то укључује узимање вас случај врата са рачунара УНПЛУГГЕД и хандсоме около. ИДЕ каблови су често врпцом кабловима. Коришћење приручника ваше матичне плоче ће бити добра идеја.

Стражњем делу старе погон ће имати јумпер пин и три пара може стати на, МА (мастер) ЦС (изаберите кабл) и СЛ (роб). Ставите Џемпер преко робовско пин пару.

Напајање се након тога може да вам да да оно што желите. Ако не, моћ и ући у БИОС и укратко забиљежити оно што погони тренутно рећи и вратити се и реците нам да се и оно што је матична плоча.
Old 28. Мар 2008, 16:40
Мембер Гроуп

ИДЕ конектора на мом десктопу су превелике за игле на ХДД, би ли то нешто радити са чињеницом да је дошао из ХДД лаптоп?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Хард Дриве Дата Уклањање који енцлосуре? олиесминис Дривес & Измјењиви медији 2 23. Авг 2009 14:54
Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. КСПЦ465 Дривес & Измјењиви медији 1 3 март 2009 06:46
Проблем добијања података са тврдог диска језза Дривес & Измјењиви медији 2 16 аугуст 2008 12:20
Зашто не могу приступити подацима на мој хард диск? ј323мо Дривес & Измјењиви медији 3 31 јануар 2008 23:53
Преузимање података из других ХД Роббие Дривес & Измјењиви медији 12 5 децембар 2007 11:45
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц