![]() |
|
| |||
| |||
| bir kaç yıl geri gidiyor hangi kırdı ve artık var olan eski bir Dell dizüstü bilgisayar vardı. Hala eski HDD ve bu sürücüye erişmek istiyorsanız, benim yeni bilgisayar ama mavi ekran yaz HDD benim donanım tanımıyor söylüyorum almak içine eski sabit disk koymak denedi var. Sadece seçenekleri de olması, bu yine de onu bilgi kurtarma ne olduğunu merak ediyorum? şimdiden teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2.5 "USB Harici muhafaza içine koyarak deneyin.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veya IDE kablosu üzerine ikinci bir sürücü olarak asmak bir şey almanıza gerek kalmaz bu şekilde.
Eğer sizin mülkiyet hakları dosyaları dışarı kopyalamak yıkmak için Knoppix'in gibi canlı bir DVD gerekir girmek istediğiniz bir NTFS bölümüne's. Microsoft işletim sistemleri, dosyanın ağaç tüm Belgelerim yerlerinde dosyaları böylece onları görmek mayn't insanların size başka ait olduğunu iddia ister. Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| ive Linux 2 farklı sürümleri boot denedim, ama bir şey hakkında meida kablolar eksik söyledi. IV da harici bir HDD i pencereleri yüklemeyi denedim ve hatta "Mac-on-Stick denedim ama benim bilgisayar olacak önyükleme bu bir nedenle. Her iki yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, ben denemek istiyorum ve bunu bir muhafaza satın almadan, ancak en kötü zamanın I muhafaza tr satın alacak kötü geliyor. |
|
| |||
| |||
| Bu yüzden Linux bir tat adlı's. Eğer bu kadar zaten konuşmaya gerek duyabiliriz önce kullanılmaz ettik. Makineleri var olacak USB kapalı önyükleme. Bunu yollarını çok kombinasyon bunun mantıklı öneri yapmak zor's. Yeni bir sabit disk ile birlikte yeni bir bilgisayar var. Siz başka bir yazılabilir DVD var. Biz çok eski sürücü nasıl bölünme veya henüz biçimlendirildiğinde bilmiyorum. Biz yeni sürücü nasıl bölünme veya biçimlendirilmiş olarak da bilmiyorum. Biz kaç MB veya GB almak istediğiniz veriler hiç bir fikrim yok. Tüm bu haline geliyor. |
|
| |||
| |||
| benimle dostum anlaşmazlık için teşekkür ederiz. i biçimlendirildiğinde FAT32 ve sadece bir sürücü 20GB olduğuna inanıyorum. onun tek bölümlü ve i belki 1GB bilgi i Max olacağını düşünüyorum almak gerekir. Bir DVDRW var. ve gerçekten büyük mutluluk duyacağız olan herhangi bir yardım Linux kullanılan hiç. çok fazla zaman ayırdığınız için üzgünüm. |
|
| |||
| |||
| Ne dedi sonra göz önüne alındığında, bu hiç de Linux için gereken sadece bu. Eğer ikinci bir sürücü olarak (sizin SLAVEY söylemek için anahtar gerekiyor) ve eski sürücü koymak eğer BIOS otomatik olarak (ki bu yükümlülük olarak) daha sonra normal olarak standart yeni sürücü işletim sisteminin getirerek bunu algılamak için ayarlı olacak Windows Gezgini (Tüm Sürücüler altında) yeni sürücü bakalım. Bu dosyaları bulabilirsiniz ve yeni sürücü için bunları kopyalamak için herhangi bir alt dizin gibi beklediğinizden. Eğer, böyle söylüyorlar ve bunu yıkmak olacak herhangi Bunun hakkında daha fazla detay lazım. |
|
| |||
| |||
| Daha sonra lütfen Lil açıklayacağız ki? Ben, hukuk tam olarak bunu gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğu bilgileri istiyorsunuz ne söyleyerek görebilirim? tekrar teşekkür ederim |
|
| |||
| |||
| Anakartınızın IDE kanalları var. Muhtemelen en az bir tanesi bir IDE kablosu var. Bu IDE kablosu üzerinde muhtemelen bir DVD sürücü. Eğer iki bu durumda eski sabit disk ile şimdiki köle yerine olabilir Kablo olabilir iki DVD sürücüleri var. Eğer sadece tek bir cihaz ile ilgili bu kablo eski sürücü ekleyebilirsiniz IDE kablo var. Eğer bütün o zaman gerçekten çok yeni bir bilgisayara sahip bir IDE kabloları var. Neyse, bu size bilgisayarla unplugged ve etrafa bakıyorum durumunda kapı kapalı alarak içerir. IDE kabloları sık şerit vardır kabloları. Anakartınızın manuel kullanmak iyi bir fikir olabilir. Eski sürücünün arka bir anahtar ve bu, Yüksek Lisans (Master) CS (kablo) seçin ve SL (köle) sığmaktadır üç çift iğne olacak. Köle iğne çifti arasında atlamacı koy. Bundan sonra ne istiyorsanız onu verebilir kadar güç. Değil, güç ve Eğer BIOS girmek ve sürücüler şu anda ne aşağı not ve gelip bize ve anakartın ne olduğunu. |
|
| |||
| |||
| benim masaüstünde IDE bağlayıcıları da HDD üzerindeki pinler için büyük bir gerçeği HDD dizüstü geldi ile ilgili bir şey var? |