менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Допомога витягання даних зі старого жорсткого диска

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 лютого 2008, 15:12
Член групи

Default Допомога витягання даних зі старого жорсткого диска

Повернувшись через кілька років я був старий ноутбук Dell, який зламав, і тепер у мене немає. Я ще старий жорсткий диск, і тепер хочуть отримати доступ до цього диску, я спробував поставити старого жорсткого диска на новий комп'ютер, але я отримую синій екран розповідав мені HDD не визнає мого обладнання. Мені було просто цікаво, що мої параметри будуть, є в будь-якому разі відновлення інформації з неї? Спасибо заранее.
Old 28 лютого 2008, 15:18
Донор групи

Спробуйте покласти його в 2.5 "USB External Enclosure.

Якщо мова йде про робочому диску, вона буде з'являтися, коли ви підключіть його до комп'ютера

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 лютого 2008, 15:29
Донор групи

Або повісити його на кабелі IDE як вторинний диск, таким чином вам не потрібно нічого купувати.

Якщо це розділ NTFS ви хочете потрапити до вам потрібно жити, як DVD Knoppix щоб підірвати права власності, щоб скопіювати файли з. Операційних системах Microsoft, як зробити вигляд, що всі файли в Мої документи частин файлового дерева належать людям, крім тебе, щоб ти mayn't їх бачити.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 28 лютого 2008, 15:35
Член групи

Ive намагався завантаженні 2 різними версіями Linux, але вона сказала щось про кабелях Meida зниклими без вісті. IV також спробував встановити Windows на зовнішній HDD і є, і навіть намагався "Мак-на-палки", але чомусь мій комп'ютер не буде завантажуватися них. Дякую вам за вашу допомогу, я б хотів, щоб спробувати зробити це без покупки корпусу, але якщо в гіршому на худий кінець то я буду купувати EN корпусі.
Old 28 лютого 2008, 16:00
Донор групи

Ось чому я назвав конкретний смак Linux. Якщо ви не використали його, перш ніж, можливо, необхідно говорити через нього в будь-якому випадку.

Багато машин не буде завантажуватися Off USB.

Там так багато комбінацій способів зробити це, що дуже складно зробити розумна пропозиція. У вас є новий комп'ютер з нового жорсткого диска. Ви, ймовірно, є записи DVD. Ми навіть не знаю, що ваш старий диск розділений подобається чи відформатована як ще. Ми не знаємо, що ваш новий диск, як розділити або відформатована як небудь. Ми не знаємо, скільки МБ або ГБ даних, які ви хочете отримати. Все, що спадає на неї.
Old 28 лютого 2008, 16:07
Член групи

Дякую вам за прилипання зі мною Mate. Я вважаю, що формат FAT32, і тільки 20GB диска. свій єдиний розділ, і я думаю, що буде, може бути, макс 1 Гб інформації я повинен отримати. У мене є DVDRW. і ніколи не використовували Linux так що будь-яка допомога в цьому напрямку ведеться б оцінив. Вибачте за ухвалення так багато свого часу.
Old 28 лютого 2008, 16:20
Донор групи

З огляду на те, що ви сказали, немає ніякої необхідності для Linux взагалі.

Якщо ви помістіть старий диск в якості вторинного диску (необхідно перемичку сказати СЛОВ'ЯНСЬКИЙ), і якщо BIOS встановлений для автоматичного виявлення (що він повинен бути), то в результаті чого ваші стандартні новий диск операційної системи в якості нормальної буде Нехай Windows Explorer див в новому диску (розділі Всі диски). Ви можете знайти файли та скопіювати їх на новий диск, як якщо б від будь-якої підкаталогу.

Якщо вам потрібна більш детальна інформація про будь-що, так сказати, і ми зламати.
Old 28 лютого 2008, 16:29
Член групи

Не могли б ви пояснити більш Lil то, будь ласка? Я бачу, що Ваші слова, Jus хотіли б точно знати, що мені довелося б нести ці проблеми? ще раз дякую вам
Old 28 лютого 2008, 16:36
Донор групи

Ваша материнська плата має IDE канали. Ймовірно, у вас Кабель IDE, принаймні одного з них.

З цього кабелю IDE, ймовірно, DVD дисків. Якщо у вас є два DVD диска то може бути два на кабелі і в цьому випадку можна замінити поточний Слов'янський зі старого жорсткого диска. Якщо у вас є кабель IDE тільки з одного пристрою на ній можна додати старого диска з цим кабелем.

Якщо у вас немає IDE Cables взагалі то у вас є насправді дійсно нового комп'ютера.

В усякому разі, вона включає вас за дверима Off випадку з комп'ютером Unplugged і озираючись. IDE Cables часто стрічкових кабелів. Використання вашої материнської плати був би хорошою ідеєю.

На зворотному боці старого диска буде мати перемичку і три контактних пар може поміститися на, MA (Master) CS (Cable Select) і SL (Слов'янський). Поставте перемички через пару Pin раб.

Включення після, які можуть дати вам, що ви хочете. Якщо ні, то влада і увійти в BIOS і записати те, що диски в даний час говорять і повернутися і розповісти нам, що і який платі.
Old 28 лютого 2008, 16:40
Член групи

роз'єму IDE на мій робочий стіл надто великий для контактів на HDD, чи має вона щось зробити з тим, що прийшли з жорсткого диска ноутбука?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Hard Drive Data видаленню, Яка замикання? oliesminis Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 23 серпня 2009 14:54
Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. XPC465 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 3 березня 2009 06:46
Проблеми при отриманні даних з жорсткого диска jezza Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 16 серпня 2008 12:20
Чому я не можу отримати доступ до даних на жорсткому диску? j323mo Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 31 січня 2008 23:53
Витяг даних з інших HD Роббі Знімні накопичувачі І ЗМІ 12 5 грудня 2007 11:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.