![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Повернувшись через кілька років я був старий ноутбук Dell, який зламав, і тепер у мене немає. Я ще старий жорсткий диск, і тепер хочуть отримати доступ до цього диску, я спробував поставити старого жорсткого диска на новий комп'ютер, але я отримую синій екран розповідав мені HDD не визнає мого обладнання. Мені було просто цікаво, що мої параметри будуть, є в будь-якому разі відновлення інформації з неї? Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте покласти його в 2.5 "USB External Enclosure.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Або повісити його на кабелі IDE як вторинний диск, таким чином вам не потрібно нічого купувати.
Якщо це розділ NTFS ви хочете потрапити до вам потрібно жити, як DVD Knoppix щоб підірвати права власності, щоб скопіювати файли з. Операційних системах Microsoft, як зробити вигляд, що всі файли в Мої документи частин файлового дерева належать людям, крім тебе, щоб ти mayn't їх бачити. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Ive намагався завантаженні 2 різними версіями Linux, але вона сказала щось про кабелях Meida зниклими без вісті. IV також спробував встановити Windows на зовнішній HDD і є, і навіть намагався "Мак-на-палки", але чомусь мій комп'ютер не буде завантажуватися них. Дякую вам за вашу допомогу, я б хотів, щоб спробувати зробити це без покупки корпусу, але якщо в гіршому на худий кінець то я буду купувати EN корпусі. |
|
| |||
| |||
| Ось чому я назвав конкретний смак Linux. Якщо ви не використали його, перш ніж, можливо, необхідно говорити через нього в будь-якому випадку. Багато машин не буде завантажуватися Off USB. Там так багато комбінацій способів зробити це, що дуже складно зробити розумна пропозиція. У вас є новий комп'ютер з нового жорсткого диска. Ви, ймовірно, є записи DVD. Ми навіть не знаю, що ваш старий диск розділений подобається чи відформатована як ще. Ми не знаємо, що ваш новий диск, як розділити або відформатована як небудь. Ми не знаємо, скільки МБ або ГБ даних, які ви хочете отримати. Все, що спадає на неї. |
|
| |||
| |||
| Дякую вам за прилипання зі мною Mate. Я вважаю, що формат FAT32, і тільки 20GB диска. свій єдиний розділ, і я думаю, що буде, може бути, макс 1 Гб інформації я повинен отримати. У мене є DVDRW. і ніколи не використовували Linux так що будь-яка допомога в цьому напрямку ведеться б оцінив. Вибачте за ухвалення так багато свого часу. |
|
| |||
| |||
| З огляду на те, що ви сказали, немає ніякої необхідності для Linux взагалі. Якщо ви помістіть старий диск в якості вторинного диску (необхідно перемичку сказати СЛОВ'ЯНСЬКИЙ), і якщо BIOS встановлений для автоматичного виявлення (що він повинен бути), то в результаті чого ваші стандартні новий диск операційної системи в якості нормальної буде Нехай Windows Explorer див в новому диску (розділі Всі диски). Ви можете знайти файли та скопіювати їх на новий диск, як якщо б від будь-якої підкаталогу. Якщо вам потрібна більш детальна інформація про будь-що, так сказати, і ми зламати. |
|
| |||
| |||
| Не могли б ви пояснити більш Lil то, будь ласка? Я бачу, що Ваші слова, Jus хотіли б точно знати, що мені довелося б нести ці проблеми? ще раз дякую вам |
|
| |||
| |||
| Ваша материнська плата має IDE канали. Ймовірно, у вас Кабель IDE, принаймні одного з них. З цього кабелю IDE, ймовірно, DVD дисків. Якщо у вас є два DVD диска то може бути два на кабелі і в цьому випадку можна замінити поточний Слов'янський зі старого жорсткого диска. Якщо у вас є кабель IDE тільки з одного пристрою на ній можна додати старого диска з цим кабелем. Якщо у вас немає IDE Cables взагалі то у вас є насправді дійсно нового комп'ютера. В усякому разі, вона включає вас за дверима Off випадку з комп'ютером Unplugged і озираючись. IDE Cables часто стрічкових кабелів. Використання вашої материнської плати був би хорошою ідеєю. На зворотному боці старого диска буде мати перемичку і три контактних пар може поміститися на, MA (Master) CS (Cable Select) і SL (Слов'янський). Поставте перемички через пару Pin раб. Включення після, які можуть дати вам, що ви хочете. Якщо ні, то влада і увійти в BIOS і записати те, що диски в даний час говорять і повернутися і розповісти нам, що і який платі. |
|
| |||
| |||
| роз'єму IDE на мій робочий стіл надто великий для контактів на HDD, чи має вона щось зробити з тим, що прийшли з жорсткого диска ноутбука? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Hard Drive Data видаленню, Яка замикання? | oliesminis | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 23 серпня 2009 14:54 |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Проблеми при отриманні даних з жорсткого диска | jezza | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 16 серпня 2008 12:20 |
| Чому я не можу отримати доступ до даних на жорсткому диску? | j323mo | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 31 січня 2008 23:53 |
| Витяг даних з інших HD | Роббі | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 12 | 5 грудня 2007 11:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |