![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| YES !!!!!!!!!! Моя грешка, аз отпаднали лаптопа концепцията някои постове обратно.
Какво ви е нужно е £ 5 IDE 2,5 "към 3.5" конвертор от вашия локален компютър хардуер магазина. Оставете го определя като майстор - не джъмпърен него. Ако приемем, че имате IDE кабел, който отива само на DVD диск (а), тогава предприемат всички DVD-та от този кабел и поставите лаптопа шофиране върху него чрез конвертора. Вие * *, вместо да получи външен диск титуляр за 2.5 "диск, който върви в USB2 порт, че разходите за малко повече. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Дръж се ... "Аз се опитах да сложи стария твърд диск в новия ми компютър, но аз добивам синия екран" - е този нов компютър лаптоп, както добре? |
|
| |||
| |||
| нови Иш. година и половина съм стар, но да има и чисто нови Desktop. Мисля, че синия екран cums нагоре защото на смяна на хардуера. и регистър търси неща, които arnt там. щях да бъда? |
|
| |||
| |||
| Да, това е soz ... арго прочети ... прекалено уморени |
|
| |||
| |||
| Или можете да се опитате да я ми начинът, по десктопа тогава, или можете да получите USB2 настаняване и я прочетете външно. И двете се нуждаят от малко кит купуват. |
|
| |||
| |||
| Благодаря ви много за помощта ... и съжалявам за това, че така глупаво. Аз ще получа конвертор и използването ми работен плот. едно благодаря ви за отговора на моя друга нишка. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Заграждения са толкова евтини сега, че наистина не си струва messing наоколо с преобразуватели.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Hard Drive Данни отстраняване, Което обсебване? | oliesminis | Дискове & сменяемите носители | 2 | 23-ти август 2009 година 14:54 |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| Проблем при извличането на данни от твърдия диск | jezza | Дискове & сменяемите носители | 2 | 16-то Aug 2008 12:20 |
| Защо не мога да получите достъп до данни на моя твърд диск? | j323mo | Дискове & сменяемите носители | 3 | 31 Jan 2008 23:53 |
| Изтегляне на данни от други HD | Роби | Дискове & сменяемите носители | 12 | 5-и парламентарен Дек 2007 11:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |