![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ANO !!!!!!!!!! Moje chyba, že jsem spadl notebook pojetí některých míst zpět.
Co potřebujete je 5 liber IDE 2,5 "na 3,5" konvertor z místního počítačového hardwaru úložiště. Nech to nastaveno jako master - není jumper to. Předpokládám, že máte jeden IDE kabel, který je právě na DVD disk (y), pak přijme všechna DVD z toho kabelu a umístit jej na disk notebooku prostřednictvím převodníku. Vy * * místo může získat externí disk držitel pro 2,5 "disk, který jede do přístavu USB2, že náklady o něco více. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Vydržte ... "Já jsem se snažil dát starý pevný disk do mého nového počítače, ale i získat modrou obrazovku" - to je nový přenosný počítač, jak dobře? |
|
| |||
| |||
| Nový ish. rok a půl starý, ale i také zbrusu novou plochu. Myslím si, že modrá obrazovka cums nahoru cos na změnu hardware. a registru hledá to, co arnt zde. bych mít pravdu? |
|
| |||
| |||
| Ano, je soz ... převýšení číst ... příliš unavený |
|
| |||
| |||
| Buď se můžete pokusit je můj způsob, jak v té ploše, nebo můžete získat USB2 bydlení a číst ji navenek. Oba potřebují trochu kit kupují. |
|
| |||
| |||
| Mockrát vám děkuji za vaši pomoc ... a promiň, že jsou tak hloupí. i se dostanete převodníku a používání mého desktopu. jeden děkuji za odpověď na moje další vlákno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oplocení je dnes tak levné, je to opravdu nestojí umazávání přibližně s převodníky.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pevný disk Data Stěhovací Kterouž Ozvučnice? | oliesminis | Drives & Removable Media | 2 | 23.srpna 2009 14:54 |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| Problém načítání dat z pevného disku | jezza | Drives & Removable Media | 2 | 16. srpna 2008 12:20 |
| Proč nemohu přístup k datům na mém pevném disku? | j323mo | Drives & Removable Media | 3 | 31. leden 2008 23:53 |
| Načítání dat z jiných HD | Robbie | Drives & Removable Media | 12 | 5. prosince 2007 11:45 |
| Thread Nástroje | |
| |