![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DA !!!!!!!!!! Moja greška, pao sam na laptop koncept neke postove nazad.
Ono što trebate je £ 5 IDE 2.5 "na 3.5" pretvarač s lokalnog računala hardware store. Ostavite ga postaviti kao master - ne jumper ga. Pretpostavljiv imate IDE kabel koji ide samo za DVD pogon (e) zatim poduzeti sve DVD-off koji kabel i stavi ga na disku laptopa putem pretvarača. Vi * * umjesto mogu dobiti vanjski disk držač za 2.5 "disk koji odlazi u USB2 priključka, da košta nešto više. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Hang on ... "Pokušao sam staviti stari hard disk u moje novo računalo, ali ja dobiti plavi ekran" - je li to novi laptop kompjutera kao i? |
|
| |||
| |||
| ish novi. godinu i pol staru, ali sam također imati potpuno novu desktop. Mislim da je plava boja zaslon cums up cos o promjeni hardvera. i registra je u potrazi za stvari koje arnt tamo. ja bi u pravu? |
|
| |||
| |||
| Da je soz ... cant read ... suviše umoran |
|
| |||
| |||
| Ili možete probati moj način na desktop onda, ili možete dobiti stambeno USB2 eksterno i čitajte ga. Oboje je potrebno malo kit kupnji. |
|
| |||
| |||
| Hvala vam toliko za svoju pomoć ... i žalostan za bitak na taj način glup. Ja ću dobiti pretvarač i koristiti svoj desktop. hvala vam za jedan odgovor na moje druge niti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Enclosures su toliko jeftini sada, to je zaista ne vrijedi messing oko s pretvarača.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hard Drive Data Uklanjanje koji Enclosure? | oliesminis | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 23 kolovoz 2009 14:54 |
| Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. | XPC465 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. ožujak 2009 06:46 |
| Problem dobivanja podataka s tvrdog diska | jezza | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 16. kolovoz 2008 12:20 |
| Zašto ne mogu pristupiti podacima na moj hard disk? | j323mo | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 31 siječanj 2008 23:53 |
| Preuzimanje podataka iz drugih HD | Robbie | Drives & Izmjenjivi mediji | 12 | 5. prosinac 2007 11:45 |
| Thread Tools | |
| |