![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IGEN !!!!!!!!!! Az én hibám, ledobtam a laptop koncepció néhány álláshely vissza.
Mire van szüksége egy 5 £ IDE 2,5 "és 3,5"-átalakító a helyi számítógép hardveres tárolására. Hagyjuk meg a gazdája - nem kötényruha azt. Feltéve, hogy van egy IDE kábelt, ami csak a DVD-meghajtó (k), akkor megteszi az összes DVD-n ki, hogy a kábel, és a laptop drive rá útján a konverteren. Ön tudja * * helyett kap egy külső meghajtó tulajdonosa egy 2,5 "-meghajtót, ami egy USB2 port, hogy a költségek egy kicsit több. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Kapaszkodj ... "Én már próbáltam, hogy a régi merevlemezt az új számítógép, de én kap a kék képernyő" - ez az új laptop számítógép is? |
|
| |||
| |||
| új ish. másfél év régi, de nekem is van egy új asztalon. Úgy gondolom, hogy a kék képernyő CUMS fel, mert a változás a hardvert. és a rendszerleíró keres, amit Arnt ott. lennék, ugye?? |
|
| |||
| |||
| Igen ez soz ... cant olvasni ... fáradt |
|
| |||
| |||
| Vagy kipróbálhatja, hogy az utam az asztalon, akkor vagy kaphat USB2 lakások és elolvastam külsőleg. Mindkettő kell egy kis csomagot vásárol. |
|
| |||
| |||
| Nagyon köszönöm a segítséget ... és sajnálom, hogy olyan hülye. I will get a konverter, és az én asztalon. a Köszönjük, hogy a válasz az én másik szálon. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Enclosures annyira olcsó most, hogy tényleg nem érdemes szórakozni konverterek.