![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן !!!!!!!!!! אשמתי, אני מתנתק את הנייד מושג כמה הודעות אחורה.
מה שאתה צריך הוא £ 5 IDE 2.5 "ל 3.5" ממיר את החומרה במחשב המקומי החנות. עזוב את זה מוגדר כאמצעי - זה לא סודר. בהנחה יש לך כבל IDE זה הולך רק על ה-DVD (S) ואז לקחת את כל תקליטורי DVD הנחה כי הכבל ולשים את זה על גבי הכונן הנייד דרך של ממיר. * * אתה יכול לקבל במקום חיצוני בעל כונן של 2,5 "כונן זה הולך לתוך יציאת USB2, כי עולה קצת יותר. המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| חכה ... "ניסיתי להכניס את הדיסק הקשיח הישן אל המחשב החדש שלי אבל אני מקבל את המסך הכחול" - היא זו של המחשב הנייד החדש גם? |
|
| |||
| |||
| איש חדש. בשנה וחצי ישן אבל יש לי גם שולחן עבודה חדש. אני חושב על מסך כחול cums למעלה חסת עלים של שינוי החומרה. ואת הרישום הוא מחפש דברים arnt שם. אני מעוניין להיות נכון? |
|
| |||
| |||
| כן היא soz ... צביעות לקרוא ... גם עייף |
|
| |||
| |||
| או אתה יכול לנסות את זה בדרך שלי על שולחן העבודה אחר כך, או שאתה יכול לקבל USB2 הדיור ולקרוא את זה כלפי חוץ. שניהם צריכים קצת Kit קונה. |
|
| |||
| |||
| Thank you so much for your help ... ואת כל כך מצטערת בשביל להיות טיפשי. אני אקבל את ממיר ולהשתמש בשולחן העבודה שלי. על תודה על התשובה שלי על פתיל אחר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Enclosures כה זול עכשיו, זה באמת לא שווה להתעסק עם הממירים מסביב.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Hard Drive נתונים ההסרה, איזה צרוף? | oliesminis | כוננים & נשלפת | 2 | 23 אוגוסט 2009 14:54 |
| העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. | XPC465 | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd מרץ 2009 06:46 |
| בעיה באחזור נתונים של כונן קשיח | jezza | כוננים & נשלפת | 2 | 16th אוגוסט 2008 12:20 |
| מדוע אני לא יכול לגשת אל הנתונים על הכונן הקשיח שלי? | j323mo | כוננים & נשלפת | 3 | 31 ינואר 2008 23:53 |
| מאחזר נתונים מ HD אחר | רובי | כוננים & נשלפת | 12 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 11:45 |
| שרשרת כלים | |
| |