![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TAIP !!!!!!!!!! Mano kaltė, aš nukrito nešiojamas sąvokos kai kurios Žinutės atgal.
Kas jums reikia, tai £ 5 IDE 2,5 "3,5" konverterio iš jūsų vietinio kompiuterio aparatūros parduotuvė. Palikite jį nustatyti kaip meistras - ne Jumper jį. Jeigu jūs jau IDE kabelio, kad eina tik į DVD-ROM (-ai), tada imasi visų DVD išjungti, kad kabeliu ir įdėti diską į nešiojamąjį kompiuterį jis kaip konverteris. * Jūs galite gauti * o išorinis diskas turėtojo 2.5 "diską, kuris eina į USB2 uostą, kad sąnaudos šiek tiek daugiau. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Hang on ... "Aš bandė įgyvendinti seną kietąjį diską į savo naują kompiuterį, bet man mėlynas ekranas" - tai naujas nešiojamas kompiuteris, taip pat? |
|
| |||
| |||
| "ish naujo. pusantrų metų amžiaus, tačiau aš taip pat turiu naują darbastalį. Manau, mėlynas ekranas cums iki cos apie aparatūros kaita. ir registro ieško dalykų, Arnt ten. Would I be teisių? |
|
| |||
| |||
| Taip tai Soz ... cant skaityti ... pernelyg pavargę |
|
| |||
| |||
| Arba galite bandyti tai mano kelias į darbalaukį po to, ar jūs galite gauti USB2 būsto ir skaityti jį išoriškai. Tiek reikia komplekto pirkimas bitų. |
|
| |||
| |||
| Thank you so much for your help ... ir atsiprašau už tai, kad kvailas. gausiu konverteris ir naudoti savo darbastalio. Ačiū už mano kiti siūlai atsakymą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aptvarai taip pigiai dabar tikrai neverta Messing around with converters.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Hard Drive Data išbraukimas Kuris Enclosure? | oliesminis | Drives & Removable Media | 2 | Rugpjūtis 23, 2009 14:54 |
| Duomenų perdavimą iš vidaus kietojo disko į išorinį kietąjį diską. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3 kovas 2009 06:46 |
| Problema duomenis iš kietojo disko | jezza | Drives & Removable Media | 2 | Rugpjūtis 16, 2008 12:20 |
| Kodėl negaliu patekti į mano kietojo disko duomenis? | j323mo | Drives & Removable Media | 3 | 31 sausis 2008 23:53 |
| Duomenų atkūrimas iš kitų HD | Robbie | Drives & Removable Media | 12 | 5 gruodis 2007 11:45 |
| Temos įrankiai | |
| |