![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ÁNO !!!!!!!!!! Moja chyba, že som spadol notebook poňatie niektorých miest späť.
Čo potrebujete je 5 libier IDE 2,5 "na 3,5" konvertor z miestneho počítačového hardvéru úložiska. Nech to nastavené ako master - nie je jumper to. Predpokladám, že máte jeden IDE kábel, ktorý je práve na DVD disk (y), potom prijme všetky DVD z toho kábla a umiestniť ho na disk notebooku prostredníctvom prevodníka. Vy * * miesto môže získať externý disk držiteľ pre 2,5 "disk, ktorý premáva do prístavu USB2, že náklady o niečo viac. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Vydržte ... "Ja som sa snažil dať starý pevný disk do môjho nového počítača, ale aj získať modrú obrazovku" - to je nový prenosný počítač, ako dobre? |
|
| |||
| |||
| Nový ish. rok a pol starý, ale aj také zbrusu novú plochu. Myslím si, že modrá obrazovka cums hore cos na zmenu hardware. a registra hľadá to, čo arnt tu. bych mať pravdu? |
|
| |||
| |||
| Áno, je SVZ ... prevýšenia čítať ... príliš unavený |
|
| |||
| |||
| Buď sa môžete pokúsiť je môj spôsob, ako v tej ploche, alebo môžete získať USB2 bývanie a čítať ju navonok. Obaja potrebujú trochu kit kupujú. |
|
| |||
| |||
| Mockrát vám ďakujem za vašu pomoc ... a promiň, že sú tak hlúpi. aj sa dostanete prevodníku a používanie môjho desktopu. jeden ďakujem za odpoveď na moje ďalšie vlákno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oplocení je dnes tak lacné, je to naozaj nestojí umazávání približne s prevodníky.