![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ТАК !!!!!!!!!! Моя вина, я кинув концепція ноутбука деякі посади назад.
Що вам потрібно, це £ 5 IDE 2.5 "до 3.5" Конвертор від вашого місцевого магазину комп'ютерної техніки. Залиште його встановити як майстра - не переключити його. Припускаючи, що ви кабелю IDE, яка виходить тільки на диск DVD (S), то зробити все від DVDs, що кабель і поставити ноутбук на диску це шляхом перетворювач. Якщо можете отримати замість власника зовнішнього приводу для 2.5 "диску, який йде в порту USB2, що коштує трохи більше. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Піти на ... "Я спробував поставити старого жорсткого диска на новий комп'ютер, але я отримую синій екран" - це новий портативний комп'ютер, а? |
|
| |||
| |||
| нові ISH. півтора року, старі, але мене також є новий робочий стіл. Я думаю, що кінчає синій екран вгору COS зміни обладнання. і Секретаріат шукає те, що Arnt там. чи буду я права? |
|
| |||
| |||
| Так, це Соз ... нахиляє читати ... Занадто втомився |
|
| |||
| |||
| Або ви можете спробувати так, як я в настільному те, або ви можете отримати USB2 житло і прочитав її межами. І треба трохи купівлі комплекту. |
|
| |||
| |||
| Велике вам спасибі за вашу допомогу ... і шкода, що ти такий дурний. Я отримаю перетворювача і використовувати свій робочий стіл. Дякую Вам за відповідь на мій інший потік. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Корпуси коштують так дешево зараз, це дійсно не варто возитися з перетворювачами.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Hard Drive Data видаленню, Яка замикання? | oliesminis | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 23 серпня 2009 14:54 |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Проблеми при отриманні даних з жорсткого диска | jezza | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 16 серпня 2008 12:20 |
| Чому я не можу отримати доступ до даних на жорсткому диску? | j323mo | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 31 січня 2008 23:53 |
| Витяг даних з інших HD | Роббі | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 12 | 5 грудня 2007 11:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |