![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| OK, тук е сделката ... Имам вътрешен твърд диск ... тъй като тя не е била използвана реших да инсталирате Windows XP на него .. и си купих няколко кабели за Ebay, че можете да се свържете SATA към USB ... когато се опитах да го обувка форма чрез USB получавам син екран. Мога да видя Windows XP натоварване и след това веднага след това да получа синя екран и компютъра ми се рестартира ... моя BIOS разпознава твърдия диск ... Аз направих някои изследвания и толкова далеч от това, което сте чели или comprehended да ми understending Трябва ми FireWire, за да стартирате от твърдия диск ... но не сте сигурни ... ![]() ![]() Благодаря Ви предварително за всички отговори ... |
|
| |||
| |||
| когато компютърът започва пуснати в операционната система, CD и стартиране от CD изберете опцията ремонт (натиснете R) тя трябва да излезе с дос екрана с избор между harddrives изберат нов и натиснете въведете тогава тя трябва да излезе с C: / WINDOWS>, или нещо подобно Тип Chkdsk / R и че трябва да я сортирате |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Тук е връзката на адаптери купих ... http://cgi.ebay.com/3-in-1-USB-2-0-T...4|293:1|294:50 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има йо, че вашият BIOS поддържа зареждане от USB?
| |||
| |||
| Да, BIOS поддържа USB, но след няколко минути бях говоря с един мой приятел, който е компютърна наука големи и той каза, че ще бъде в близост до чудото, че ще се получи, че хард диска към обувка .. |
|
| |||
| |||
| Да не сте сигурни, че BIOS поддържа "зареждане от USB" ..... не само в подкрепа USB? ..... тъй като само по-новите версии на BIOS обикновено правя. Трябва да има специална настройка в BIOS, ако го прави. Ако тя definiely подкрепя "зареждане от USB" Тогава той трябва да работи добре. |
|
| |||
| |||
| Вашето право ... когато отида в BIOS да създаде приоритетно стартиране устройството .. виждам (1) CD-ROM, (2) Вътрешни HDD (3) USB .. така че изберете опцията (3) и на твърдия диск започва да обувка ... и аз мога видите Windows XP товарене екран .. аз приложен линк, така че знам за какво говориш Im и веднага след това този, когато компютърът катастрофи ... може да бъде аз трябва да актуализирате BIOS ми ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз премахна връзка, този сайт блокира hotlinking така изображението didn't шоу.
| |||
| |||
| Няма проблеми ... Im съжалявам, ако Im чупене всички правила, с командироването връзки .... |