![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ok tady je řešení ... Mám interní pevný disk ... protože byl nebyly použity i rozhodla nainstalovat Windows XP na něm .. a já jsem koupil nějaké kabely na eBay, že se můžete připojit SATA na USB ... když jsem se snažil boot podobě prostřednictvím USB i dostanu modrou obrazovku. Vidím, že Windows XP nakládku a pak hned po že dostanu modrou obrazovku a restartuje můj počítač ... můj BIOS rozpoznává harddisk ... jsem udělal některé výzkumné a zatím o tom, co jsem četl nebo comprehended k mému understending potřebovat i FireWire pro zavedení z pevného disku ... ale nejsem jistý ... ![]() ![]() děkuji předem za všechny vaše odpovědi ... |
|
| |||
| |||
| při spuštění počítače do operačního systému, CD a boot z cd vyberte možnost opravy (tisk r) Mělo by přijít s dos obrazovka s možností výběru mezi disky zvolit nové a stiskněte klávesu Enter pak by měl přijít s C: / WINDOWS> nebo něco podobného zadejte příkaz chkdsk / r a že by to jakési |
|
| |||
| |||
| Citace:
zde je odkaz na adaptéry i koupil ... http://cgi.ebay.com/3-in-1-USB-2-0-T...4|293:1|294:50 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yo jsou vaše bios podporuje zavádení z USB?
| |||
| |||
| ano, bios podporuje USB, ale před pár minutami jsem mluvil s kamarádem, který je počítačová věda hlavní a řekl, že bude téměř zázrak, že jsem si, že bude pevný disk pro zavedení .. |
|
| |||
| |||
| Jste některých BIOS podporuje "Zavedení z USB" ..... nejen podporou USB? ..... jen novější verze systému BIOS obvykle. Mělo by být vytvořeno zvláštní nastavení v BIOSu, pokud k němu. Pokud to podporuje definiely "Zavedení z USB" pak by měl fungovat v pořádku. |
|
| |||
| |||
| vaše právo ... když jsem se do BIOSu nastavit priority bootování zařízení .. aha (1) CD-ROM, (2) interní HDD (3) USB .. tak i vyberte volbu (3) a pevný disk začne boot ... a je vidět i ve Windows XP ložné obrazovky .. i přiložený odkaz, abyste věděli, co im mluvíte pravdu a že to je, když po počítač havaruje ... může být i muset aktualizovat BIOS mé ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I odstranit odkaz tohoto webu bloky hotlinking takže obraz didnt show.
| |||
| |||
| Žádný problém ... promiňte, pokud im im porušují všechna pravidla vyvěšením odkazy .... |