![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
ok εδώ είναι η αντιμετώπιση ...
Έχω έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο ... διότι δεν χρησιμοποιήθηκε i αποφάσισε να εγκαταστήσετε τα Windows XP σε αυτό .. και αγόρασα κάποια καλώδια για ebay ότι μπορείτε να συνδεθείτε με SATA USB ... όταν προσπάθησα να εκκινήσετε μορφή μέσω USB έχω μια μπλε οθόνη. Μπορώ να δω τη φόρτωση των Windows XP και, στη συνέχεια, αμέσως μετά ότι έχω την μπλε οθόνη και επανεκκίνηση του υπολογιστή μου ... BIOS μου αναγνωρίζει το σκληρό δίσκο ... Έχω κάνει κάποια έρευνα και μέχρι στιγμής από όσα έχω διαβάσει και να κατανοήσει understending μου Χρειάζομαι ένα FireWire για την εκκίνηση από το σκληρό δίσκο ... αλλά δεν σίγουρος ... ![]() ![]() σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις απαντήσεις σας ... |
|
|
|||
|
|||
|
κατά την εκκίνηση του υπολογιστή που το CD του λειτουργικού συστήματος και εκκίνησης από το CD
επιλέξει την επιλογή επισκευής (πατήστε r) θα πρέπει να εκπονηθεί ένα dos οθόνη με δυνατότητα επιλογής μεταξύ harddrives επιλέξουν το νέο και πατήστε enter τότε θα πρέπει να υποβάλει C: / WINDOWS>, ή κάτι παρόμοιο πληκτρολογήστε chkdsk / r και ότι θα πρέπει να διευθετήσουν το θέμα |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εδώ είναι η σύνδεση των προσαρμογέων που αγόρασα ... http://cgi.ebay.com/3-in-1-USB-2-0-T...4|293:1|294:50 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είναι σίγουρος yo βιογραφικά σας υποστηρίζει εκκίνηση από USB;
|
|||
|
|||
|
ναι, το bios υποστηρίζει το USB, αλλά πριν από λίγα λεπτά μιλούσα με έναν φίλο μου ότι είναι μια επιστήμη των υπολογιστών και μεγάλες, είπε, θα είναι κοντά σε ένα θαύμα που θα πάρει το σκληρό δίσκο για την εκκίνηση ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Είσαι σίγουρος υποστηρίζει το bios "Εκκίνηση από USB" ..... δεν αφορά μόνο την υποστήριξη USB; ..... ως μόνο νέες εκδόσεις του BIOS συνήθως. Θα πρέπει να υπάρχει μια ειδική ρύθμιση στο BIOS, αν το κάνει.
Αν υποστηρίζει definiely "Εκκίνηση από USB" τότε θα πρέπει να λειτουργεί καλά. |
|
|
|||
|
|||
|
δεξιά σας ... όταν θα πάω στο BIOS για τη δημιουργία του προτεραιότητα την εκκίνηση της συσκευής .. Βλέπω (1) cd-rom, (2) Εσωτερική HDD (3), το USB ..
Γι 'αυτό και επιλέξτε την επιλογή (3) και το σκληρό δίσκο για την εκκίνηση ξεκινά ... και μπορώ να δω την οθόνη φόρτωσης των Windows XP .. i επισυνάπτεται μια σύνδεση ώστε να γνωρίζετε τι im μιλάμε για δεξιά και μετά από αυτή thats όταν ο υπολογιστής κολλάει ... μπορεί να έχω για την ενημέρωση του BIOS μου ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Θα αφαιρεθεί η σύνδεση, αυτό το site hotlinking μπλοκ, ώστε η εικόνα didn't δείτε.
|
|||
|
|||
|
Δεν υπάρχει πρόβλημα ... im συγγνώμη αν im σπάσιμο κάθε κανόνων από απόσπαση συνδέσεις ....
|