![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok evo posla ... imam interni hard disk ... jer nije bila korištena i odlučio da instalirate Windows XP na njega .. i ja kupila neki kabeli na ebay koje možete spojiti SATA na USB ... našto ja pokušao to čizma obliku putem USB ja dobijem plavi ekran. Vidim Windows XP učitava i onda odmah nakon što sam se plavi ekran i moje računalo ponovo pokrene ... moj BIOS prepoznaje hard disk ... Imam ispunjavanja nekih istraživanja i do sada što sam pročitao ili shvatili da moji understending Trebam FireWire, kako bi se boot s hard diska ... ali ne znam ... ![]() ![]() hvala vam unaprijed za sve vaše odgovore ... |
|
| |||
| |||
| kada se računalo počne staviti u operacijski sustav i cd boot s CD-a odabrati opciju popravka (pritisnite r) Trebao bi doći do DOS zaslon s izborom između harddrives izabrati novo i pritisnite Enter onda bi trebao iskrsavati sa C: / WINDOWS> ili nesto slicno upišite chkdsk / r i da bi trebalo razvrstati it out |
|
| |||
| |||
| Quote:
ovdje je link na prilagodnike ja kupio ... http://cgi.ebay.com/3-in-1-USB-2-0-T...4|293:1|294:50 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li jo podršava BIOS booting from USB?
| |||
| |||
| Da, BIOS podržava USB, ali par minuta mi je razgovor s prijatelj od mina koja je računalna znanost glavni i on je rekao da će biti u neposrednoj blizini čudo da ću dobiti taj hard disk to čizma .. |
|
| |||
| |||
| Jeste li određene BIOS podršava "booting from USB" ..... a ne samo prateće USB? ..... kako je samo novija verzija BIOS obično. Tu treba biti specifičan postavka u BIOS-u, ako se radi. Ako je definiely podržava "booting from USB" onda bi trebalo raditi OK. |
|
| |||
| |||
| Vaše pravo ... kad odem u BIOS-u podesite prioritet booting device .. Vidim (1) CD-ROM-a, (2) Unutarnja HDD (3) USB .. pa sam odaberite opciju (3) i hard disk počinje boot ... i ja mogu vidjeti Windows XP loading ekran .. i priložen link tako da znam šta im se govori o pravu i nakon toga, kada se računalo taj crashes ... svibanj se imam moj BIOS ažurirati ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja uklonjena link, da blokira site hotlinking slika nije tako prikazati.
| |||
| |||
| Nema problema ... ispričavam se ako im bilo koji im razbijanje pravila slanjem linkova .... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| External / Internal Hard Drive za kontinuirani korištenja | blckrob042000 | Drives & Izmjenjivi mediji | 14 | 3. lipnja 2009 10:09 |
| Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. | XPC465 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. ožujak 2009 06:46 |
| IDE, RAID ili AHCI Postavljanje tvrdog diska | Orionmoon | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 22. prosinac 2007 16:08 |
| Cant internih vidi hard disk datoteke | Phat papagaj | Windows Operating Systems | 1 | 10. kolovoz 2007 06:39 |
| Internal Hard Disk Properties | max_151 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 16. lipnja 2007 12:04 |
| Thread Tools | |
| |