![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK itt az üzlet ... Van egy belső merevlemezt ..., mert nem használták úgy döntöttem, hogy Windows XP van .. és vettem néhány kábel az eBay, hogy tudsz kapcsolódni az USB SATA ... amikor megpróbáltam boot formában keresztül USB-én kap a kék képernyő. Látom, a Windows XP loading, majd után, hogy én kap a kék képernyő, és a számítógép újraindul ... a BIOS felismeri a merevlemez ... Én tettem néhány kutatási és eddig, amit elolvastam, és megértette, hogy az én understending kell egy FireWire érdekében indítani a merevlemez ... de nem biztos ... ![]() ![]() Köszönöm előre az összes választ ... |
|
| |||
| |||
| Amikor a számítógép elindul be az operációs rendszer CD és a CD-ről boot Válassza ki a javítási lehetőség (sajtó r) kell egy olyan dos képernyőn közötti választást merevlemezt választhatnak az új és az ENTER akkor kell egy olyan C: \ WINDOWS> vagy valami hasonló típusú CHKDSK / r és ez a fajta ki |
|
| |||
| |||
| Idézet:
itt a link a adapterek vettem ... http://cgi.ebay.com/3-in-1-USB-2-0-T...4|293:1|294:50 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yo van róla, hogy a BIOS támogatja Indítás USB?
| |||
| |||
| Igen, a BIOS támogatja az USB, de néhány perccel ezelőtt beszéltem egy barátommal, hogy a számítástechnika nagy és azt mondta, hogy közel egy csoda, hogy lesz, hogy a merevlemezt a boot .. |
|
| |||
| |||
| Biztos benne a BIOS támogatja "Indítás USB" ..... nem csupán támogatja az USB? ..... mivel csak újabb verziójú bios rendesen csinálni. Kell egy külön beállítás a BIOS-ban, ha nem. Ha ez definiely támogatja "Indítás USB" akkor kell működnie ok. |
|
| |||
| |||
| a jobb ... ha én megyek be a BIOS-t, hogy hozzon létre a kiemelt indítást készülék .. Látom, (1) CD-ROM, (2) Belső HDD (3) az USB .. Szóval választani (3) és a merevlemez kezd boot ... és én is látom a Windows XP loading képernyő .. én mellékelt egy linket, hogy tudd, mit im beszélünk és után, hogy amit a számítógép lefagy ... lehet, hogy én frissítem a BIOS-ban ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én megszüntette a kapcsolatot, hogy a webhely blokkok hotlinking így a kép didnt show.
| |||
| |||
| Nem gond, ha ... im sorry im sértő bármilyen szabályt azzal kiküldetésére linkek .... |