![]() |
|
|
|||
|
|||
|
כאן הוא אישור העסקה ...
יש לי כונן קשיח פנימי ... היות שזה לא היה בשימוש החלטתי להתקין Windows XP על זה .. ואני קניתי כמה כבלים ב eBay כי אתה יכול להתחבר ל USB SATA ... כאשר ניסיתי אתחול באמצעות טופס זה USB אני מקבל מסך כחול. אני יכול לראות את Windows XP ולאחר מכן טוען כי מיד לאחר שאני מקבל את המסך הכחול ו מחדש את המחשב שלי ... שלי ה-BIOS מזהה את הדיסק הקשיח ... עשיתי מחקר וכן כל כך הרבה על מה אני צריך לקרוא או comprehended שלי אני צריך understending FireWire כדי לאתחל מהדיסק הקשיח ... אבל לא בטוח ... ![]() ![]() אנו מודים לך מראש על כל התשובות שלך ... |
|
|
|||
|
|||
|
כאשר המחשב מתחיל להכניס את התקליטור של מערכת ההפעלה או אתחול מהתקליטור
בחר את האפשרות לתקן (לחץ על מקש R) היא צריכה לבוא עם מסך DOS עם אפשרות בחירה בין harddrives בחר החדשה והקש ENTER אז הוא צריך לבוא עם C: / WINDOWS> או משהו דומה הקלד chkdsk / r וכי צריך למיין את זה |
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
הנה הקישור של מתאמי קניתי ... http://cgi.ebay.com/3-in-1-USB-2-0-T...4|293:1|294:50 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
האם בטוח Yo-BIOS שלך תומך באתחול מ USB?
|
|||
|
|||
|
כן, ה-BIOS תומך USB, אבל כמה דקות לפני שאני מדבר עם חבר שלי, כי הוא מדען המחשבים המרכזיים, והוא אמר שזה יהיה קרוב נס, כי אני אקבל את הכונן הקשיח כדי אתחול ..
|
|
|
|||
|
|||
|
האם אתה בטוח תומך ב-BIOS "באתחול מ USB" ..... לא רק תמיכה USB? ..... כפי רק גרסאות חדשות יותר של ה-BIOS בדרך כלל לעשות. צריך להיות ספציפי הגדרה ב-BIOS, אם כן.
אם זה תומך definiely "באתחול מ USB" ואז זה אמור לעבוד בסדר. |
|
|
|||
|
|||
|
את הזכות ... כשאני נכנס ב-BIOS כדי להגדיר את ההתקן באתחול עדיפות .. אני רואה (1) CD-ROM, (2) פנימיות HDD (3) USB ..
לכן אני בוחר באפשרות (3) ואת הכונן הקשיח מתחיל האתחול ... ואני רואה את מסך הטעינה של Windows XP אני .. מצורף קישור כל כך יודע מה אתה מדבר IM וימינה אחרי thats כאשר המחשב קורס ... יכול להיות שאני צריך לעדכן את ה-BIOS ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
הורידו לי את הקישור, כי האתר חוסם hotlinking כך didn't להציג את התמונה.
|
|||
|
|||
|
אין בעיה ... מצטער אם IM IM שבירת כל הכללים על ידי פירסום קישורים ....
|