![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai čia yra spręsti ... Turiu vidinis kietasis diskas ... nes ji nebuvo panaudota aš nusprendė įdiegti "Windows XP ant jo .. ir aš nusipirkau eBay, kad jūs galite prijungti SATA į USB ... kai aš bandžiau parsisiųsti formą ji per kabelius USB gaunu mėlyname ekrane. Matau, Windows XP, pakrovimo ir tada iškart kad man mėlynas ekranas ir mano kompiuteris bus paleistas iš naujo ... mano BIOS pripažįsta kietąjį diską ... aš padariau, kai mokslinių tyrimų ir iki šiol, ką aš perskaičiau ar nesupranta mano understending I need firewire, kad paleisti iš disko ... bet nežinote ... ![]() ![]() Iš anksto dėkojame už jūsų atsakymus ... |
|
| |||
| |||
| kai kompiuteris pradeda įgyvendinti operacinės sistemos CD ir paleisti iš CD Pasirinkite variantą remontas (paspauskite R) reikia sugalvoti dos ekranas tarp harddrives pasirinkimas pasirinkti naują langą ir paspauskite ENTER tada reikia sugalvoti c: / windows> ar kažką panašaus įrašykite chkdsk / r ir kad reikia rūšiuoti ją |
|
| |||
| |||
| Citata:
Čia yra adapteris i nuoroda pirko ... http://cgi.ebay.com/3-in-1-USB-2-0-T...4|293:1|294:50 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar yo tikrai BIOS palaiko paleisti iš USB?
| |||
| |||
| Taip, BIOS palaiko USB, tačiau kelios minutes aš kalbėjau, kad draugas mano, kad tai kompiuterių mokslas svarbus, ir jis sakė, kad tai bus beveik stebuklas, kad aš gausiu, kad kietojo disko įkrovos .. |
|
| |||
| |||
| Ar tikrai BIOS palaiko «atsisiuntimas iš USB" ..... ne tik remti USB? ..... kaip tik naujesnės versijos BIOS paprastai padaryti. Turėtų būti nustatyti konkretūs BIOS, jei ji veikia. Jei jis definiely remia «atsisiuntimas iš USB" tada jis turi dirbti gerai. |
|
| |||
| |||
| Jūsų teisė ... kai aš einu į BIOS nustatyti prioritetines paleidimo įtaisas .. matau (1) CD-ROM (2) Vidaus HDD (3) USB .. todėl aš Pasirinkite variantą (3) ir kietajame diske pradeda krautis ... ir aš galiu matyti "Windows XP" Kraunasi ekranas .. I pridėti nuorodą, turite žinoti, ką jiems kalbėti apie teisę ir po to Thats, kai kompiuteris sugenda ... gali būti turiu atnaujinti savo BIOS ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš pašalinti nuorodą, kad svetainės blokuoja hotlinking todėl vaizdas didnt show.
| |||
| |||
| No problem ... im sorry if im breaking bet parašėte nuorodos .... taisyklės |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Išorės / Vidaus kietajame diske, tęstinis naudojimas | blckrob042000 | Drives & Removable Media | 14 | 3 birželis 2009 10:09 |
| Duomenų perdavimą iš vidaus kietojo disko į išorinį kietąjį diską. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3 kovas 2009 06:46 |
| IDE, RAID ir AHCI Hard Drive nustatymas | Orionmoon | Drives & Removable Media | 5 | 22 gruodis 2007 16:08 |
| Cant see vidaus kietajame diske failus | Phat papūga | Windows "operacinės sistemos | 1 | Rugpjūtis 10, 2007 06:39 |
| Vidinis kietasis diskas Nekilnojamasis | max_151 | Drives & Removable Media | 1 | Birželis 16, 2007 12:04 |
| Temos įrankiai | |
| |