![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ok oto zajmować ... Mam wewnętrznego dysku twardego ... ponieważ nie zostały wykorzystane i postanowił zainstalować system Windows XP na nim .. i kupiłam kilka kabli w serwisie eBay, które można podłączyć do USB, SATA ... kiedy próbował uruchomić go za pomocą formularza USB i dostać niebieski ekran. Widzę ładowanie systemu Windows XP, a następnie w prawo po tym ja dostać niebieski ekran i mój komputer uruchamia się ponownie ... mój BIOS rozpoznaje dysk twardy ... Mam zrobić niektóre badania i do tej pory to, co mam czytać lub comprehended do mojego understending Potrzebuję firewire, aby uruchomić komputer z dysku twardego ... ale nie wiesz ... ![]() ![]() Z góry dziękujemy za wszystkie odpowiedzi ... |
|
| |||
| |||
| podczas uruchamiania komputera umieszczone w systemie operacyjnym CD i uruchomić z dysku CD wybrać opcję naprawy (naciśnij r) powinno pochodzić z dosowego ekranu z możliwością wyboru pomiędzy harddrives wybrać nowe i naciśnij enter to powinna się z C: \ WINDOWS> lub coś podobnego wpisz chkdsk / r i że powinien ją posortować |
|
| |||
| |||
| Cytat:
tu jest link do karty i kupił ... http://cgi.ebay.com/3-in-1-USB-2-0-T...4|293:1|294:50 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy na pewno yo BIOS obsługuje uruchamiania systemu z USB?
| |||
| |||
| tak, bios obsługuje USB, ale kilka minut temu byłem rozmawiasz mój przyjaciel, który jest głównym informatyka i on powiedział, że będzie blisko cud, że ja wola dostać tego dysku twardym, aby uruchomić .. |
|
| |||
| |||
| Czy niektóre BIOS obsługuje "uruchamiania systemu z USB" ..... nie tylko wspieranie USB? ..... jak tylko nowsze wersje BIOS normalnie robić. Nie powinno być konkretne ustawienia w BIOS, jeśli nie. Jeśli definiely popiera "uruchamiania systemu z USB" to powinno działać OK. |
|
| |||
| |||
| Twoje prawa ... kiedy idę do BIOS ustawić priorytet ładowania urządzenia .. widzę (1) CD-ROM (2) Internal HDD (3) USB .. so i wybierz opcję (3) i dysk twardy zaczyna boot ... i widzę w Windows XP ładowanie ekranie .. i załączony link, aby wiedzieć, co im mówisz i zaraz po tym thats gdy komputer zawiesza się ... może być i trzeba zaktualizować BIOS ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I usunięto link, że witryna blokuje hotlinking tak obraz didnt show.
| |||
| |||
| Nie ma problemu ... im sorry if im złamanie wszelkich zasad delegowania linki .... |
![]() |
|
| Zakładki |