![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok tady je riešenie ... Mám interný pevný disk ... pretože bol neboli použité aj rozhodla nainštalovať Windows XP na ňom .. a já jsem koupil nejaké káble na eBay, že sa môžete pripojiť SATA na USB ... keď som sa snažil boot forme prostredníctvom USB i dostanu modrú obrazovku. Vidím, že Windows XP nakladanie a potom hneď po že dostanem modrú obrazovku a restartuje môj počítač ... môj BIOS rozpoznáva harddisk ... som urobil niektoré výskumné a zatiaľ o tom, čo som čítal alebo comprehended k môjmu understending potrebovať aj FireWire pre zavedenie z pevného disku ... ale nejsem jistý ... ![]() ![]() ďakujem vopred za všetky vaše odpovede ... |
|
| |||
| |||
| pri spustení počítača do operačného systému, CD a boot z cd vyberte možnosť opravy (tlač r) Malo by prísť s dos obrazovka s možnosťou výberu medzi disky zvoliť nové a stlačte klávesu Enter potom by mal prísť s C: / WINDOWS> alebo niečo podobné zadajte príkaz chkdsk / r a že by to akési |
|
| |||
| |||
| Citácia:
tu je odkaz na adaptéry aj kúpil ... http://cgi.ebay.com/3-in-1-USB-2-0-T...4|293:1|294:50 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yo sú vaše bios podporuje zavádzanie z USB?
| |||
| |||
| áno, bios podporuje USB, ale pred pár minútami som hovoril s kamarátom, ktorý je počítačová veda hlavné a povedal, že bude takmer zázrak, že som si, že bude pevný disk pre zavedenie .. |
|
| |||
| |||
| Ste niektorých BIOS podporuje "Zavedenie z USB" ..... nielen podporou USB? ..... len novšie verzie systému BIOS obvykle. Malo by byť vytvorené špeciálne nastavenia v BIOSu, ak k nemu. Ak to podporuje definiely "Zavedenie z USB" potom by mal fungovať v poriadku. |
|
| |||
| |||
| vaše právo ... keď som sa do BIOSu nastaviť priority bootování zariadenia .. aha (1) CD-ROM, (2) interné HDD (3) USB .. tak aj vyberte voľbu (3) a pevný disk začne boot ... a je vidieť aj vo Windows XP ložnej obrazovky .. aj pripojený odkaz, aby ste vedeli, čo im hovoríte pravdu a že to je, keď po počítač havaruje ... môže byť aj musieť aktualizovať BIOS mojej ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I odstrániť odkaz tohto webu bloky hotlinking takže obraz didnt show.
| |||
| |||
| Žiadny problém ... prepáčte, ak im im porušujú všetky pravidlá vyvesením odkazy .... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Externý / interný pevný disk pre kontinuálne Použitie | blckrob042000 | Drives & Removable Media | 14 | 3. júna 2009 10:09 |
| Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. marca 2009 06:46 |
| IDE, RAID alebo AHCI Pevný disk Nastavenie | Orionmoon | Drives & Removable Media | 5 | 22. december 2007 16:08 |
| Cant pozri interný pevný disk súbory | Phat papagáj | Operačné systémy Windows | 1 | 10. august 2007 06:39 |
| Vnútorný pevný disk Vlastnosti | max_151 | Drives & Removable Media | 1 | 16. júna 2007 12:04 |
| Thread Tools | |
| |