![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ок ево посла ... имам интерни хард диск ... јер није била коришћена и одлучио да инсталирате Уиндоус КСП на њега .. и ја купила неки каблови на ебаы које можете повезати САТА на УСБ ... нашто ја суђен то чизма облику путем УСБ ја добијем плави екран. Видим Уиндоус КСП учитава и онда одмах након што сам се плави екран и моје рачунар поново покрене ... мој БИОС препознаје хард диск ... Имам испуњавања неких истраживања и до сада што сам прочитао или схватили да моји ундерстендинг Требам ФиреУире, како би се боот са хард диска ... али не знам ... ![]() ![]() хвала вам унапред за све ваше одговоре ... |
|
| |||
| |||
| када се рачунар почне ставити у оперативни систем и цд боот са ЦД-а одабрати опцију поправке (притисните р) Требало би да дође до ДОС екран са избором између харддривес изабрати ново и притисните Ентер онда би требао појавити са Ц: / УИНДОУС> или несто слицно откуцајте цхкдск / р и да би требало разврстати ит оут |
|
| |||
| |||
| Куоте:
овде је линк на адаптер ја купио ... хттп://цги.ебаы.цом/3-ин-1-УСБ-2-0-Т...4|293:1|294:50 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли јо подржава БИОС боотинг фром УСБ?
| |||
| |||
| Да, БИОС подржава УСБ, али пар минута ми је разговор са пријатељ од мина која је рачунарска наука главни и он је рекао да ће бити у непосредној близини чудо да ћу добити тај хард диск то чизма .. |
|
| |||
| |||
| Јесте ли одређене БИОС подржава "боотинг фром УСБ" ..... а не само пратеће УСБ? ..... како је само новија верзија БИОС обично. Ту треба да буде специфичан поставка у БИОС-у, ако се ради. Ако је дефиниелы подржава "боотинг фром УСБ" онда би требало да раде ОК. |
|
| |||
| |||
| Ваше право ... кад одем у БИОС-у подесите приоритет боотинг девице .. Видим (1) ЦД-РОМ-а, (2) Унутрашња ХДД (3) УСБ .. па сам изаберите опцију (3) и хард диск почиње боот ... и ја могу да видим Уиндоус КСП лоадинг екран .. и приложен линк тако да знам шта им се говори о праву и након тога, када се рачунар тај црасхес ... мај се имам мој БИОС модернизирати ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја уклоњена линк, да блокира сите хотлинкинг слика није тако приказати.
| |||
| |||
| Нема проблема ... извињавамо се ако им било који им разбијање правила слањем линкова .... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Екстернал / Интернал Хард Дриве за континуирани коришћења | блцкроб042000 | Дривес & Измјењиви медији | 14 | 3. јуна 2009 10:09 |
| Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. | КСПЦ465 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 3 март 2009 06:46 |
| ИДЕ, РАИД или АХЦИ Постављање врстог диска | Орионмоон | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 22 децембар 2007 16:08 |
| Цант интерних види хард диск датотеке | Пхат папагај | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 10 аугуст 2007 06:39 |
| Интернал Хард Диск Пропертиес | макс_151 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 16. јуна 2007 12:04 |
| Тхреад Тоолс | |
| |