![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Tamam buraya anlaşma ... Bir dahili sabit disk var ... çünkü ben kullanılan değildi bu .. ve i eBay bu USB için SATA bağlayabilirsiniz ... ne zaman i boot üzerinden formu denedim bazı kabloları satın Windows XP yüklemeye karar verdim USB I mavi ekran. Ben sağ sonra i mavi ekran ve bilgisayar yeniden elde Windows XP yükleme görebilirsiniz ... benim BIOS'u sabit disk tanır ... ve bugüne kadar ne okudum veya understending i comprehended bazı araştırma yaptığımız sabit disk için açılış gelen bir firewire ihtiyacım var ... ama emin ... ![]() ![]() önceden tüm yanıtlar için teşekkür ederim ... |
|
| |||
| |||
| , bilgisayar, işletim sistemi cd ve açılış CD koymak başlar (basın r) onarma seçeneğini seçin bu harddrives arasında bir tercih ile Dos ekranı ile yeni bir basın seçmek kadar gelmelidir girin daha sonra C ile gelir: / WINDOWS> veya benzeri türü CHKDSK / r ve bu punto gerekir |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Burada bağdaştırıcıları i bağlantı olduğunu aldım ... http://cgi.ebay.com/3-in-1-USB-2-0-T...4|293:1|294:50 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen BIOS'un USB Booting from desteklediğinden emin misiniz?
| |||
| |||
| evet, BIOS USB, ancak destekler ben önce birkaç dakika bir arkadaşına benim bir bilgisayar bilimi uzmanı ve bir mucize için i önyükleme bu sabit disk .. olursa yakın olacağını söyledi konuşuyordum |
|
| |||
| |||
| Size BIOS bazı misiniz destekler "USB den" boot ..... Sadece USB desteklemeyen? ..... BIOS normalde yalnızca yeni sürümleri gibi. Eğer öyle vardır BIOS belirli bir ayarı olmalıdır. Eğer definiely destekler "USB den" boot sonra tamam çalışmalıdır. |
|
| |||
| |||
| sağ ... ne zaman i BIOS bir öncelik .. cihaz boot kurmak gitmek i (1) cd-rom, (2) İç HDD (3) USB .. bakın öylesine i seçeneği (3) seçin ve sabit disk önyükleme başlar ... ve o ne hakkında konuşurken Sohbet biliyorum Windows XP ekran .. i bir bağlantı bağlı yükleme Görebiliyorum that sonra, bilgisayar çöker ... olmak benim BIOS güncelleme gerekebilir ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben, bu sitede blok görüntü didnt göstermek çok hotlinking bağlantıyı kaldırıldı.
| |||
| |||
| Eğer Sohbet .... link gönderirken herhangi bir kural ihlal Sorun ... üzgünüm Sohbet |
![]() |
|
| Bookmarks |