![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| OK тут справа ... У мене є внутрішній жорсткий диск ..., так як вона не була використана я вирішив встановити Windows XP на ньому .. і я купив кабель на Ebay, що ви можете підключити SATA на USB ... коли я намагався завантажити його через форму USB я отримую синій екран. Я бачу, завантаження Windows XP, а потім відразу після цього я отримую синій екран і перезавантаження комп'ютера моє ... Моє BIOS розпізнає жорсткий диск ... Я зробив невелике дослідження і до цих пір, що я читав і розумів мого understending Мені потрібен FireWire для завантаження з жорсткого диска, але ... не впевнений ... ![]() ![]() Дякую вам за всі ваші відповіді ... |
|
| |||
| |||
| при запуску комп'ютера покласти в операційній системі CD і завантажитися з компакт-диска Виберіть опцію ремонту (прес-R) Він має придумати екран DOS з вибором між жорсткі диски вибрати нове і натиснути Enter Потім він повинен виступити з C: / WINDOWS> або щось подібне Тип CHKDSK / R і це має розібратися |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ось посилання для адаптерів я купив ... http://cgi.ebay.com/3-in-1-USB-2-0-T...4|293:1|294:50 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Є років, що ваш BIOS підтримує завантаження з USB?
| |||
| |||
| Так, BIOS підтримує USB, але через кілька хвилин тому я розмовляв з моїм другом, який є основним інформатику, і він сказав, що буде близько до чуду, що я отримаю, що жорсткого диска для завантаження .. |
|
| |||
| |||
| Чи впевнені ви в BIOS підтримує "Завантаження з USB" ..... не тільки підтримкою USB? ..... як тільки в нових версіях BIOS звичайно. Там має бути конкретною налаштування в BIOS, якщо він робить. Якщо вона підтримує definiely "Завантаження з USB" Потім воно повинно працювати ОК. |
|
| |||
| |||
| ваші права ... коли я йду в BIOS встановити пріоритетність завантаження пристрою .. I See (1) CD-ROM, (2) Внутрішній жорсткий диск (3) USB .. тому я виберіть опцію (3) і жорсткий диск починається загрузка ... і я бачу, Windows XP екран завантаження .. я доклав до посиланням, щоб ви знали, що їм говорять і відразу після цього Thats коли комп'ютер збої ... може бути я повинен оновити BIOS ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я видалив посилання, цей сайт блоку Hotlinking таке шоу Didn't зображення.
| |||
| |||
| Немає проблем ... Im Sorry, якщо їм порушення будь-яких правил шляхом розміщення посиланнями .... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зовнішній / внутрішній жорсткий диск для постійного використання | blckrob042000 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 14 | 3 червня 2009 10:09 |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| IDE, RAID або AHCI Hard Drive Налаштування | Orionmoon | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 22 грудня 2007 16:08 |
| Нахиляє см. внутрішньому жорсткому диску файлах | Phat Parrot | Операційні системи Windows | 1 | 10 серпня 2007 06:39 |
| Внутрішній жорсткий диск Властивості | max_151 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 16 червня 2007 12:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |