![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| moje CD přehrávač nefunguje ... ve Správci zařízení pochází až se žlutým otazníkem a popis přístroje říká registru problém '(kód 19)' i i další cd zařízení, které má stejný problém ... 'TOSHIBA DVD / HS SD-H802A SCSI zařízení cdrom' rovněž potýká s' (kód 19) 'problém Už máš u nějaké návrhy pro mě, aby se opravit můj problém? Je řešení pro každou jednotku se stejným nebo je to jiné? Nazdraví: mrkat: |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Moje Cdrom Keeps příjezd a odjezd o sobě? | blakey6 | Obecné Hardware Chat | 7 | 23.listopadu 2009 16:48 |
| Hledání Servery Záruka zákoníku (aktiva zákoníku) | aresnalfc | Obecné Hardware Chat | 0 | 20. srpen 2009 02:55 |
| Vnitřní i USB cdrom nefunguje | tonyfipz | Drives & Removable Media | 0 | 23. května 2009 16:52 |
| SCSI Otázka | Spencer2004 | Drives & Removable Media | 2 | 9. listopadu 2007 02:44 |
| Scsi založené řadiče | thekuntash | Obecné Hardware Chat | 1 | 8. listopad 2007 11:31 |
| Thread Nástroje | |
| |