![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| cd player μου δεν λειτουργεί ... στη συσκευή του διαχειριστή που έρχεται με ένα κίτρινο ερωτηματικό και την περιγραφή της συσκευής λέει πρόβλημα μητρώου "(κωδικός 19)« Έχω επίσης ένα άλλο cd συσκευή που έχει το ίδιο πρόβλημα ... "TOSHIBA DVD / HS SD-H802A SCSI cdrom συσκευή 'αντιμετωπίζει επίσης το" (κωδικός 19) «πρόβλημα Να έχεις και τις προτάσεις τους για μένα, προκειμένου να καθοριστεί το πρόβλημά μου; Μήπως η λύση σε κάθε δίσκο το ίδιο ή είναι διαφορετικό; Cheers: wink: |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Cdrom Διατηρεί μου Μετακίνηση σε και διενεργούνται από την ίδια; | blakey6 | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 23 Νοεμβρίου 2009 16:48 |
| Εύρεση Servers Εγγύηση κώδικα (Κωδικός) | aresnalfc | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 20 Αυγ 2009 02:55 |
| Και τα δύο εσωτερικά και USB cdrom δεν θα λειτουργήσει | tonyfipz | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 0 | 23η Μαΐου 2009 16:52 |
| Ερώτηση SCSI | Spencer2004 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 9 Νοε 2007 02:44 |
| SCSI ελεγκτές βασίζονται | thekuntash | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 8 Νοε 2007 11:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |