![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moj cd player ne radi ... u Device Manager to dolazi sa žutom upitnik i opis uređaja kaže registra problem "(šifra 19) Ja također imaju drugi cd uređaj koji ima isti problem ... 'Toshiba DVD / SD HS-H802A SCSI CDROM uređaj' također susreće s' (šifra 19) 'problem Imati u dobio bilo koji sugestija za mene, kako bi se riješili moj problem? Je rješenje za svaki pogon ili isti je to drugačiji? Cheers: wink: |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj CDROM Uspomena Useljenje and Out sama po sebi? | blakey6 | General Hardware Chat | 7 | 23 studeni 2009 16:48 |
| Pronalaženje Servers Jamstvo Code (Code imovine) | aresnalfc | General Hardware Chat | 0 | 20. kolovoz 2009 02:55 |
| Oba unutrašnje i USB cdrom neće raditi | tonyfipz | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 23. svibanj 2009 16:52 |
| SCSI Pitanje | Spencer2004 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 9. studeni 2007 02:44 |
| SCSI kontroleri temelji | thekuntash | General Hardware Chat | 1 | 8. studeni 2007 11:31 |
| Thread Tools | |
| |