mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

HL-DT-ST DVD-RW GSA-H60L SCSI CDROM Device (cod 19)

Reply

Thread Tools
Old 11 iunie 2009, 10:02
Noile state Group

Default HL-DT-ST DVD-RW GSA-H60L SCSI CDROM Device (cod 19)

mi cd player-ul nu funcţionează ... în Device Manager apare cu un semn de întrebare de culoare galbenă şi descriere a aparatului, spune problemă de registry "(cod 19)" M-am avea, de asemenea, un alt dispozitiv CD-ul care are aceeasi problema ...

"TOSHIBA DVD / SD HS-H802A SCSI dispozitiv cdrom 'de asemenea, întâmpină în continuare" (cod 19) "problema

Have u luat sugestii pentru mine, pentru a remedia problema mea?
Este soluţia pentru fiecare unitate de aceeaşi sau este diferit?

Noroc: wink:
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
My Keeps CDROM Mutarea şi deconectarea de la sine? blakey6 General Hardware Chat 7 23 noiembrie 2009 16:48
Găsirea unei Servere Garanţie Code (Cod de active) aresnalfc General Hardware Chat 0 20 august 2009 02:55
Atât cele interne, cât şi USB cdrom nu va funcţiona tonyfipz Drives & Removable Media 0 23 mai 2009 16:52
SCSI Întrebare Spencer2004 Drives & Removable Media 2 9 noiembrie 2007 02:44
SCSI bazat controlere thekuntash General Hardware Chat 1 8 noiembrie 2007 11:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.