![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moje CD prehrávač nefunguje ... v Správcovi zariadení pochádza až so žltým otáznikom a opis prístroje hovorí Registry problém '(kód 19)' i i ďalšie cd zariadenia, ktoré má rovnaký problém ... 'TOSHIBA DVD / HS SD-H802A SCSI zariadenia cdrom' takisto zápasí s' (kód 19) 'problém Už máš u nejaké návrhy pre mňa, aby sa opraviť môj problém? Je riešenie pre každú jednotku s rovnakým alebo je to iné? Nazdraví: mrkat: |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Moja cdrom Keeps Príchod a odchod o sebe? | blakey6 | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 23.listopadu 2009 16:48 |
| Hľadanie Servery Záruka zákonníka (aktíva zákonníka) | aresnalfc | Všeobecné Hardware Chat | 0 | 20. august 2009 02:55 |
| Vnútorné i USB cdrom nefunguje | tonyfipz | Drives & Removable Media | 0 | 23. mája 2009 16:52 |
| SCSI Otázka | Spencer2004 | Drives & Removable Media | 2 | 9. novembra 2007 02:44 |
| Scsi založené radiče | thekuntash | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 8. november 2007 11:31 |
| Thread Tools | |
| |