![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| мој цд плејер не ради ... у Девице Манагер то долази са жутом упитник и опис уређаја каже регистра проблем "(шифра 19) Ја такође имају други цд уређај који има исти проблем ... 'Тосхиба ДВД / СД ХС-Х802А СЦСИ ЦДРОМ уређај' такође сусреће са '(шифра 19)' проблем Имати у добио било који сугестија за мене, како би се решили мој проблем? Је решење за сваки погон или исти је то другачији? Цхеерс: Уинк: |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој Води Усељење у цдром и излаз сам по себи? | блакеы6 | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 23. новембар 2009 16:48 |
| Проналажење Серверс Гаранција Цоде (Цоде имовине) | аресналфц | Генерал Хардуаре Цхат | 0 | 20 аугуст 2009 02:55 |
| Оба унутрашње и УСБ цдром неће радити | тоныфипз | Дривес & Измјењиви медији | 0 | 23 мај 2009 16:52 |
| СЦСИ Питање | Спенцер2004 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 9 новембар 2007 02:44 |
| СЦСИ контролори темељи | тхекунтасх | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 8 новембар 2007 11:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |