![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| My CD плеєр не працює ... Диспетчер пристроїв він виступає з жовтим запитання знаком, а також опис пристрою говорить реєстру проблеми "(код 19) 'У мене також є ще один диск пристрою, що має ті ж проблеми ... 'TOSHIBA DVD / HS SD-H802A SCSI CdRom Device "також стикається з' (Код 19)" завдання Have U отримали будь-які пропозиції для мене для того, щоб виправити проблему? Це рішення кожного диска або ж вона відрізняється? Cheers: підморгнув: |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Моя Cdrom продовжує рухатися в і самостійно? | blakey6 | Генеральний обладнання чат | 7 | 23 листопада 2009 16:48 |
| Пошук серверів гарантія кодекс (активи кодекс) | aresnalfc | Генеральний обладнання чат | 0 | 20 серпня 2009 02:55 |
| Як внутрішні, так і USB CD-ROM не буде працювати | tonyfipz | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 23 травня 2009 16:52 |
| SCSI питання | Spencer2004 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 9 листопада 2007 02:44 |
| Scsi контролери | thekuntash | Генеральний обладнання чат | 1 | 8 листопада 2007 11:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |