menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Jak přistupovat k poškozený disk?

Reply

Thread Nástroje
Old 23 leden 2008, 21:46
Nový člen skupiny

Default Jak přistupovat k poškozený disk?

Příteli nainstalován program (powerISO myslím) na její notebook, a další den se chybová zpráva začala odprýskávání nahoru rčení "syntaktická chyba". Snažili jsme se restartovat počítač, protože jsem šel na start v nouzovém režimu a zkuste spustit antivirus / spyware software, ale teď nemohu dostat ani na Windows boot. Když se snažím, to říká něco o chyby disku.

Je to starší IBM ThinkPad s operačním systémem Windows XP. Při startu se to říká, "stiskněte modré tlačítko Přístup IBM k přerušení normálního startu", stisknete klávesu F8 nemá žádný vliv. Tak jsem se stisknutím tlačítka Access IBM. Musím běžet několik diagnostických testů a nic pro něj.

Nemůžu ani spuštění v Safemode. Takže budeme muset přeinstalovat Windows, ale je hodně důležité dokumenty - smlouvy, daňové informace, rodinné fotky, apod., že jsme opravdu nechci ztratit! Jakýmkoli způsobem mohu zachránit, tak jsem tento nepozbyly to všechno během přeinstalovat?
Old 23 leden 2008, 22:06
Člen Skupina

pokud jste jen "opravy" oken se nebude dotýkat žádné soubory. Samozřejmě, jak jsem uvedl v jiném vláknu, když i to je tendence, aby mi přeinstalovat programy před můžu použít znova.
Old 24 leden 2008, 07:47
Nový člen skupiny

Co myslíš tím "opravit" okna? A boot disk? Jak se to?
Old 24 leden 2008, 08:30
Moderátor skupiny

Opravy instalace -- http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Ultimate boot disk -- http://www.majorgeeks.com/Ultimate_B...NT2K_d518.html

Old 24 leden 2008, 15:58
Člen Skupina

Než se rozhodnete, že formát, zkuste xp pro boot cd a spustit xp konzolu pro zotavení a zkuste v příkazovém řádku následující:

1 chkdsk / r
2 fixmbr (I dont think její zaváděcí záznam, ale stojí za to zkusit)
3 oprava boot
4 bootcfg / rebuild

Restart bez cd, zda boty nahoru.

Je-li neúspěšný zkusit opravit instalaci palce, že mohou pracovat, jeho pracoval pro mě v průběhu let, kdy měl IVE simular problémy. hodně štěstí
Old 24. ledna 2008, 22:39
Nový člen skupiny

V poradku. Jdu to zkusit zálohovat důležité soubory na externí hardrive s linux LiveCD před Snažím se z toho.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nepodařilo se přistoupit druhý pevný disk. spreuten Drives & Removable Media 1 23.října 2009 03:00
Proč jste Cant Přístup Pevný disk, můžu Přístup Pevný disk! Proč Cant You? Haun Drives & Removable Media 3 12. březen 2009 08:39
Jak přistupovat k poškození pevného disku stuzeeuk Drives & Removable Media 9 17. Únor 2008 16:09
Nemůže dostat do svého externího pevného disku mgztt Drives & Removable Media 1 22. října 2007 05:42
Drive přístup problémů ian65 Drives & Removable Media 5 26. srpen 2007 10:14
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.