![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Příteli nainstalován program (powerISO myslím) na její notebook, a další den se chybová zpráva začala odprýskávání nahoru rčení "syntaktická chyba". Snažili jsme se restartovat počítač, protože jsem šel na start v nouzovém režimu a zkuste spustit antivirus / spyware software, ale teď nemohu dostat ani na Windows boot. Když se snažím, to říká něco o chyby disku. Je to starší IBM ThinkPad s operačním systémem Windows XP. Při startu se to říká, "stiskněte modré tlačítko Přístup IBM k přerušení normálního startu", stisknete klávesu F8 nemá žádný vliv. Tak jsem se stisknutím tlačítka Access IBM. Musím běžet několik diagnostických testů a nic pro něj. Nemůžu ani spuštění v Safemode. Takže budeme muset přeinstalovat Windows, ale je hodně důležité dokumenty - smlouvy, daňové informace, rodinné fotky, apod., že jsme opravdu nechci ztratit! Jakýmkoli způsobem mohu zachránit, tak jsem tento nepozbyly to všechno během přeinstalovat? |
|
| |||
| |||
| pokud jste jen "opravy" oken se nebude dotýkat žádné soubory. Samozřejmě, jak jsem uvedl v jiném vláknu, když i to je tendence, aby mi přeinstalovat programy před můžu použít znova. |
|
| |||
| |||
| Co myslíš tím "opravit" okna? A boot disk? Jak se to? |
|
| |||
| |||
| Opravy instalace -- http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm Ultimate boot disk -- http://www.majorgeeks.com/Ultimate_B...NT2K_d518.html |
|
| |||
| |||
| Než se rozhodnete, že formát, zkuste xp pro boot cd a spustit xp konzolu pro zotavení a zkuste v příkazovém řádku následující: 1 chkdsk / r 2 fixmbr (I dont think její zaváděcí záznam, ale stojí za to zkusit) 3 oprava boot 4 bootcfg / rebuild Restart bez cd, zda boty nahoru. Je-li neúspěšný zkusit opravit instalaci palce, že mohou pracovat, jeho pracoval pro mě v průběhu let, kdy měl IVE simular problémy. hodně štěstí |
|
| |||
| |||
| V poradku. Jdu to zkusit zálohovat důležité soubory na externí hardrive s linux LiveCD před Snažím se z toho. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nepodařilo se přistoupit druhý pevný disk. | spreuten | Drives & Removable Media | 1 | 23.října 2009 03:00 |
| Proč jste Cant Přístup Pevný disk, můžu Přístup Pevný disk! Proč Cant You? | Haun | Drives & Removable Media | 3 | 12. březen 2009 08:39 |
| Jak přistupovat k poškození pevného disku | stuzeeuk | Drives & Removable Media | 9 | 17. Únor 2008 16:09 |
| Nemůže dostat do svého externího pevného disku | mgztt | Drives & Removable Media | 1 | 22. října 2007 05:42 |
| Drive přístup problémů | ian65 | Drives & Removable Media | 5 | 26. srpen 2007 10:14 |
| Thread Nástroje | |
| |