manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Kako pristupiti oštećeni disk?

Reply

Thread Tools
Old 23 siječanj 2008, 21:46
Novi član grupe

Default Kako pristupiti oštećeni disk?

Prijateljev instaliran program (powerISO mislim) na nju laptopa, a sljedećeg dana počela je poruku o pogrešci kazivanje popping up "syntax error". Nastojali smo da ponovno pokrenete računalo, jer sam bio idući u pokrenuti u sigurnom načinu rada i pokušati pokrenuti protuvirusni / spyware softver, ali sada ne mogu čak dobiti Windows to čizma. Kada pokušam, ona kaže nešto o disk error.

It's stariju IBM ThinkPad trčanje Windows XP. Kada ga se počne ona kaže "pritisnite plavo dugme za Access IBM prekid normalnog pokretanja", pritisnuti F8 nema učinka. Tako sam IBM Access pritisnite gumb. Imam nekoliko vožnji dijagnostike testove i ništa dogoditi se gore.

Ja ne mogu ni u pokretanju safemode. Tako da smo svibanj morati ponovo instalirati sustav Windows, ali postoji mnogo važnih dokumenata - ugovori, porezne podatke, obiteljske fotografije, itd. koje stvarno ne želim izgubiti! Bilo koji način mogu spasiti ovu tako da ne gubite vrijeme to sve reinstalirati?
Old 23 siječanj 2008, 22:06
Member Group

ako samo "popravak" Windows on neće dirati bilo kojem od vaših datoteka. naravno kao što sam u nekom drugom thread izjavio, kada sam učiniti to, tendira da me ponovo instalirati programe prije nego što ja mogu ih koristiti ponovo.
Old 24 siječanj 2008, 07:47
Novi član grupe

What do you mean by "popravak" Windows? Boot disk? Kako napraviti ovo?
Old 24 siječanj 2008, 08:30
Moderator / ica grupe

Popravak instalirati -- http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Ultimate boot disk -- http://www.majorgeeks.com/Ultimate_B...NT2K_d518.html

Old 24 siječanj 2008, 15:58
Member Group

Prije nego što se odlučite za oblikovanje, probati koristeći xp boot cd na gore i trčanje xp recovery konzolu, te u naredbeni redak pokušajte sljedeće:

1 chkdsk / r
2 fixmbr (ja dont misliti svojim boot record, ali vrijedi pokušati)
3 popraviti boot
4 bootcfg / rebuild

Ponovo bez CD-a, ako ga vidite gore čizme.

Ako uspije pokušajte popravak instalacije, svibanj prsti prešli da rade, njegova je radio za mene tijekom godina, kada je ive simular probleme. sretno
Old 24 sij 2008, 22:39
Novi član grupe

Dobro. Im 'idući u pokušati kopiju važnih datoteka na vanjski hardrive sa linux LIveCD prije nego što sam probati bilo koji od toga.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.