kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Hogyan lehet egy sérült meghajtó?

Reply

Téma eszközök
Old Január 23, 2008, 21:46
Új tag Csoport

Default Hogyan lehet egy sérült meghajtó?

Barátom telepítette (PowerISO azt hiszem) az ő laptop, és másnap egy hibaüzenet kezdett felbukkanó azt, hogy "szintaktikai hiba". Megpróbáltuk újraindítani a számítógépet, mert azt akartam indítani csökkentett módban, és próbálja meg futtatni víruskereső / spyware szoftver, de most még csak nem is kap a Windows-hoz csomagtartó. Amikor megpróbálom, ez mond valamit a lemez hiba.

Ez egy régebbi IBM ThinkPad Windows XP. Amikor elindul, hogy azt mondja: "nyomja meg a kék Access IBM gombot, hogy megszakítja szokásos indítás" gomb f8 nincs hatása. Szóval nyomjuk meg az Access IBM gombot. Van távon több diagnosztikai vizsgálatok és semmi nem jön ki.

Még csak nem is elkezd a safemode. Tehát valószínűleg újra kell telepítenie a Windows, de van egy csomó fontos dokumentumok - szerződések, adózási információk, családi fotók, stb, hogy tényleg nem akar elveszíteni! Semmilyen módon nem tudom megmenteni ezt így ne veszítsd el minden során újra?
Old Január 23, 2008, 22:06
Csoport tagja

ha csak a "kijavítás" ablakokat Ez nem érinti sem a fájlokat. Természetesen, ahogy azt a másik szál, mikor én erre azt, hogy én inkább programot, mielőtt újra tudom használni őket újra.
Old Január 24, 2008, 07:47
Új tag Csoport

Mit jelent a "javítás" ablak? A rendszerindító lemez? Hogyan történik ez?
Old Január 24, 2008, 08:30
Moderátor Csoport

Repair install -- http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Tökéletes csomagtartó korong -- http://www.majorgeeks.com/Ultimate_B...NT2K_d518.html

Old Január 24, 2008, 15:58
Csoport tagja

Mielőtt úgy döntenek, hogy format, próbálkozzon az xp a boot cd és futtatni az XP helyreállítási konzolt, és parancssorablakot próbálja meg a következők:

1 chkdsk / r
2 fixmbr (I dont think its a boot rekord, de megér egy próbát)
3 fix boot
4 bootcfg / rebuild

Újraindítás nélkül a CD-t, nézd meg, hogy a csizma.

Ha sikertelen, próbálja a javítás telepítése, ujjak keresztbe is, annak dolgozott velem az évek során, amikor ive volt simular problémákat. sok szerencsét
Old Január 24 2008, 22:39
Új tag Csoport

Rendben. Én megpróbálom biztonsági másolatot készíteni fontos fájlokat egy külső hardrive egy linux livecd mielőtt megpróbálok ezek közül bármelyik.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem lehet elérni a második merevlemez. spreuten Drives & Removable Media 1 Október 23, 2009 03:00
Miért Cant Ön Hard Drive, I Can Access Hard Drive! Miért Cant You? Tengeralattjáró Drives & Removable Media 3 12. március 2009 08:39
Hogyan lehet egy sérült merevlemezként stuzeeuk Drives & Removable Media 9 17. február 2008 16:09
Nem érhetem el a külső merevlemezként mgztt Drives & Removable Media 1 22. október 2007 05:42
Drive hozzáférési problémák ian65 Drives & Removable Media 5 26. augusztus 2007 10:14
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.