![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Barátom telepítette (PowerISO azt hiszem) az ő laptop, és másnap egy hibaüzenet kezdett felbukkanó azt, hogy "szintaktikai hiba". Megpróbáltuk újraindítani a számítógépet, mert azt akartam indítani csökkentett módban, és próbálja meg futtatni víruskereső / spyware szoftver, de most még csak nem is kap a Windows-hoz csomagtartó. Amikor megpróbálom, ez mond valamit a lemez hiba. Ez egy régebbi IBM ThinkPad Windows XP. Amikor elindul, hogy azt mondja: "nyomja meg a kék Access IBM gombot, hogy megszakítja szokásos indítás" gomb f8 nincs hatása. Szóval nyomjuk meg az Access IBM gombot. Van távon több diagnosztikai vizsgálatok és semmi nem jön ki. Még csak nem is elkezd a safemode. Tehát valószínűleg újra kell telepítenie a Windows, de van egy csomó fontos dokumentumok - szerződések, adózási információk, családi fotók, stb, hogy tényleg nem akar elveszíteni! Semmilyen módon nem tudom megmenteni ezt így ne veszítsd el minden során újra? |
|
| |||
| |||
| ha csak a "kijavítás" ablakokat Ez nem érinti sem a fájlokat. Természetesen, ahogy azt a másik szál, mikor én erre azt, hogy én inkább programot, mielőtt újra tudom használni őket újra. |
|
| |||
| |||
| Mit jelent a "javítás" ablak? A rendszerindító lemez? Hogyan történik ez? |
|
| |||
| |||
| Repair install -- http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm Tökéletes csomagtartó korong -- http://www.majorgeeks.com/Ultimate_B...NT2K_d518.html |
|
| |||
| |||
| Mielőtt úgy döntenek, hogy format, próbálkozzon az xp a boot cd és futtatni az XP helyreállítási konzolt, és parancssorablakot próbálja meg a következők: 1 chkdsk / r 2 fixmbr (I dont think its a boot rekord, de megér egy próbát) 3 fix boot 4 bootcfg / rebuild Újraindítás nélkül a CD-t, nézd meg, hogy a csizma. Ha sikertelen, próbálja a javítás telepítése, ujjak keresztbe is, annak dolgozott velem az évek során, amikor ive volt simular problémákat. sok szerencsét |
|
| |||
| |||
| Rendben. Én megpróbálom biztonsági másolatot készíteni fontos fájlokat egy külső hardrive egy linux livecd mielőtt megpróbálok ezek közül bármelyik. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem lehet elérni a második merevlemez. | spreuten | Drives & Removable Media | 1 | Október 23, 2009 03:00 |
| Miért Cant Ön Hard Drive, I Can Access Hard Drive! Miért Cant You? | Tengeralattjáró | Drives & Removable Media | 3 | 12. március 2009 08:39 |
| Hogyan lehet egy sérült merevlemezként | stuzeeuk | Drives & Removable Media | 9 | 17. február 2008 16:09 |
| Nem érhetem el a külső merevlemezként | mgztt | Drives & Removable Media | 1 | 22. október 2007 05:42 |
| Drive hozzáférési problémák | ian65 | Drives & Removable Media | 5 | 26. augusztus 2007 10:14 |
| Téma eszközök | |
| |