פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

כיצד לגשת אל הכונן פגום?

Reply

שרשרת כלים
Old 23 ינואר 2008, 21:46
קבוצת חברות חדשות

Default כיצד לגשת אל הכונן פגום?

חבר התקנת תוכנה (PowerISO אני חושב) על המחשב הנייד שלה, למחרת הודעת השגיאה החלו צצות אומר "שגיאת תחביר". ניסינו לאתחל את המחשב כי אני הולך להפעיל אותו במצב בטוח, תנסה להפעיל את האנטי וירוס / תוכנת ריגול אבל עכשיו אני אפילו לא יכול לקבל את Windows כדי האתחול. כשאני מנסה, זה אומר משהו על שגיאת דיסק.

זוהי ישנים thinkpad IBM עם מערכת הפעלה Windows XP. מתי זה מתחיל למעלה כתוב: "לחצו על הכפתור הכחול גישה יבמ כדי להפריע אתחול רגיל", לחיצה על F8 אין כל השפעה. אז אני לוחץ על לחצן גישה יבמ. אני צריך להריץ כמה בדיקות אבחון ושום דבר לא מגיע למעלה.

אני אפילו לא יכולה הפעלה ב safemode. אז נצטרך להתקין מחדש את Windows, אבל יש הרבה מסמכים חשוב - חוזים, מס מידע, תמונות משפחה, וכו ', כי אנחנו באמת לא רוצה לאבד! איך אני יכול להציל את זה אז אני לא לאבד אותו במהלך כל להתקין מחדש?
Old 23 ינואר 2008, 22:06
חבר קבוצת

אם אתה רק "תיקון" חלונות זה לא נוגע כל הקבצים. כמובן כמו שאמרתי בפתיל אחר, כאשר אני עושה כך היא נוטה לגרום לי להתקין מחדש את התוכניות לפני שאני יכול להשתמש בהם שוב.
Old 24 ינואר 2008, 07:47
קבוצת חברות חדשות

מה אתה מתכוון לעשות "תיקון" חלונות? דיסק אתחול? איך אני עושה את זה?
Old 24 ינואר 2008, 08:30
מנהל קבוצת

התקנת תיקון -- http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

דיסק אתחול Ultimate -- http://www.majorgeeks.com/Ultimate_B...NT2K_d518.html

Old 24 ינואר 2008, 15:58
חבר קבוצת

לפני שאתה מחליט לאתחל, נסה להשתמש ב XP לכונן האתחול של XP ולהפעיל את מסוף השחזור, וכן לנסות את הפקודה הבאה:

1 Chkdsk / R
2 fixmbr (אני לא חושב רשומת האתחול שלה, אבל שווה לנסות)
3 תיקון אתחול
4 bootcfg / rebuild

ללא הפעלה מחדש את התקליטור, אם הוא רואה את המגפיים.

אם נכשלת לנסות לתקן התקנה, עבר האצבעות שעשויים עבודה, עובד שלה בשבילי לאורך השנים, כאשר ive היה simular בעיות. בהצלחה
Old 24 ינואר 2008, 22:39
קבוצת חברות חדשות

בסדר. אני הולך לנסות לגבות קבצים חשובים על hardrive חיצוני עם לינוקס LiveCD לפני שאני מנסה את כל זה.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.