mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Kaip patekti į pažeistas vairuoti?

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 23, 2008, 21:46
Naujas Narys

Draugas įdiegta programa (PowerISO manau) ant savo nešiojamą kompiuterį, ir kitą dieną prasidėjo klaidos pranešimą Popping sakydamas "syntax error". Mes pasistengėme, kad reikia perkrauti kompiuterį, nes aš ketina pradėti jį į safe mode ir bandyti paleisti antivirusines / Spyware programinę įrangą, tačiau dabar aš negaliu net gauti Windows boot. Kai bandau, ji sako ką nors apie disko klaidos.

Tai vyresnio amžiaus IBM ThinkPad Windows XP. Kai ji pradėjo veikti ji sako "paspauskite mėlyną Access IBM button nutraukti normalus Startup", paspauskite klavišą F8, neturi jokio poveikio. Taigi aš spaudos Access IBM button. Turiu paleisti keletą diagnostikos testų ir nieko pasirodo.

Aš negaliu net į paleisties safemode. Taigi, mums gali tekti iš naujo įdiegti Windows, bet yra daug svarbių dokumentų - sutarčių, mokesčių informacijos, šeimos nuotraukas ir tt, kad mes tikrai nenorime prarasti! Bet kaip man gali išgelbėti tai taip nemanau, praras ją, visi per naujo?
Old Sausis 23, 2008, 22:06
Narys

Jei tiesiog "remontas" Windows nebus paliesti visus savo failus. Žinoma, kaip aš pareiškiau, kitoje temoje, kai aš daryti ji linkusi padaryti man iš naujo įdiegti programas, kad galėtumėte juos naudoti dar kartą.
Old Sausis 24, 2008, 07:47
Naujas Narys

Ką reiškia "remontas" Windows? Diskelį? Kaip padaryti tai?
Old Sausis 24, 2008, 08:30
Moderatorius Grupė

Remontas įdiegti -- http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Ultimate boot disko -- http://www.majorgeeks.com/Ultimate_B...NT2K_d518.html

Old Sausis 24, 2008, 15:58
Narys

Prieš išsirinksite formatu, pabandykite naudoti XP CD boot up ir paleisti XP atkūrimo konsolę, ir į komandų eilutę pabandykite atlikti šiuos veiksmus:

1 chkdsk / R
2 FIXMBR (I dont think its boot record, bet verta pabandyti)
3 nustato įkrovimo
4 bootcfg / rebuild

Perkraukite be CD, žiūrėti, jei batai iki.

Jeigu nepavyksta bandyti remontuoti įrenginį, pirštų kirto, kad gali dirbti, jos dirbo už mane per metus, kai buvo IVE simular problemų. sėkmės
Old Sausis 24, 2008, 22:39
Naujas Narys

Alright. I'm going to try atsargines kopijas svarbių bylų dėl išorės hardrive su Linux LiveCD prieš bandau bet tai.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.