mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Kā piekļūt bojātā diska?

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 23, 2008, 21:46
New Member Group

Default Kā piekļūt bojātā diska?

Draugs instalēta programma (powerISO I think) viņai klēpjdatoru, un nākamajā dienā kļūdas ziņojumu sākās popping up sakot "syntax error". Mēs mēģinājām pārstartēt datoru, jo man gatavojas uzsākt to drošā režīmā un mēģināt palaist antivirus / spyware programmatūru, bet tagad es pat nevaru iegūt Windows boot. Kad mēģinu, tā saka kaut ko par diska kļūdu.

Tas vecāks IBM ThinkPad Windows XP. Ja tā sākuma ir teikts preses zilo Access IBM pogai, lai pārtrauktu normālo Startup ", nospiežot F8 neietekmē. Tāpēc es preses Access IBM pogu. Man ir palaist vairākas diagnostikas testi un nekas nāk uz augšu.

Es nevaru pat starta in safemode. Tātad mēs, iespējams, būs pārinstalēt Windows, bet ir svarīgi dokumenti, daudz - līgumu, nodokļu informācijas, ģimenes fotogrāfijas, uc, ka mēs patiešām nevēlamies zaudēt! Kādā veidā es varu glābšana tas, lai man nav jāzaudē tas viss laikā pārinstalēt?
Old Janvāris 23, 2008, 22:06
Loceklis

ja jūs vienkārši "remonts" windows tas neskar nevienu no jūsu failus. Protams, kā man teikts citu pavedienu, kad es to tā mēdz darīt man jāpārinstalē programmas, pirms es tos var izmantot atkal.
Old Janvāris 24, 2008, 07:47
New Member Group

Ko tu domā ar "remonts" logiem? Boot disku? Kā es varu šo?
Old Janvāris 24, 2008, 08:30
Moderator Group

Remonts instalēt -- http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Ultimate boot disk -- http://www.majorgeeks.com/Ultimate_B...NT2K_d518.html

Old Janvāris 24, 2008, 15:58
Loceklis

Pirms Jūs izlemjat formātā, pamēģiniet izmantot xp cd par boot up un palaist XP atkopšanas konsoli, un komanda ātri mēģināt šādi:

1 chkdsk / r
2 fixmbr (I dont domāju, ka tā Boot Record, bet vērts mēģināt)
3 fix boot
4 bootcfg / rebuild

Restart bez cd, redzētu, vai tas zābaki augšu.

Ja nesekmīgi mēģināt remonts uzstādīšana, īkšķus, ka var strādāt, tā strādāja mani pa gadiem, kad IVE bija simular problēmas. labu veiksmi
Old Janvāris 24, 2008, 22:39
New Member Group

Alright. Es mēģināšu back up important files uz ārēju hardrive ar linux LiveCD, pirms es cenšos jebkuru no šā apjoma.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.