![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Friend zainstalowany program (PowerISO myślę) na jej laptopa, a następnego dnia komunikat zaczął pojawiały się powiedzenie "błąd składni". Staramy na ponowne uruchomienie komputera, ponieważ miałem zamiar uruchomić w trybie awaryjnym i spróbuj uruchomić program antywirusowy / spyware oprogramowanie, ale teraz nie mogę nawet dostać do uruchamiania systemu Windows. Kiedy próbuję, to mówi coś o błędzie dysku. Jest starszym IBM ThinkPad z systemem Windows XP. Kiedy zaczyna się to mówi "naciśnij niebieski przycisk Access IBM przerwania normalnego uruchamiania", naciskając klawisz F8 nie ma wpływu. Więc naciśnij przycisk Access IBM. Mam kilka uruchomić testy diagnostyczne i nic nie wyjdzie. Nie mogę nawet uruchamiania w trybie awaryjnym. Więc może trzeba ponownie zainstalować system Windows, ale jest wiele ważnych dokumentów - umowy, informacje podatkowe, rodzinne zdjęcia, itp., które tak naprawdę nie chcesz stracić! Każdy sposób mogę uratować ten więc nie straci je wszystkie podczas ponownej instalacji? |
|
| |||
| |||
| jeśli tylko "naprawić" System Windows nie będzie dotykać żadnych plików. Oczywiście, jak powiedziałem w innym wątku, kiedy robię więc tendencję do mnie ponownie zainstalować programy przed i można ich ponownie używać. |
|
| |||
| |||
| Co masz na myśli przez "remont" okna? Dyskietkę startową? Jak dokonać tego? |
|
| |||
| |||
| Naprawa instalacji -- http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm Dysk rozruchowy Ultimate -- http://www.majorgeeks.com/Ultimate_B...NT2K_d518.html |
|
| |||
| |||
| Zanim zdecydujesz się formatem, spróbuj użyć xp na boot cd i uruchom konsolę odzyskiwania xp, w wierszu polecenia, spróbuj wykonać następujące czynności: 1 chkdsk / r 2 fixmbr (I dont think its boot record, ale warto spróbować) 3 ustala boot 4 bootcfg / rebuild Ponownie bez płyty, czy to na buty. W przypadku nieudanej próby naprawy instalacji, palce skrzyżowane, że może pracować, jego pracował dla mnie przez lata, kiedy ive simular miał problemy. powodzenia |
|
| |||
| |||
| Alright. I'm going to próby wykonania kopii zapasowych ważnych plików na dysk twardy z zewnętrznego Linux LiveCD przed próbuję wszelkich tego. |
![]() |
|
| Zakładki |