menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Ako pristupovať k poškodený disk?

Reply

Thread Tools
Old 23 január 2008, 21:46
Nový člen skupiny

Default Ako pristupovať k poškodený disk?

Priateľovi nainštalovaný program (PowerISO myslím) na jej notebook, a ďalší deň sa chybové hlásenie začala odprýskávání hore rčení "syntaktická chyba". Snažili sme sa reštartovať počítač, pretože som išiel na štart v núdzovom režime a skúste spustiť antivirus / spyware softvér, ale teraz nemôžem dostať ani na Windows boot. Keď sa snažím, to hovorí niečo o chybe disku.

Je to starší IBM ThinkPad s operačným systémom Windows XP. Pri štarte sa to hovorí, "stlačte modré tlačidlo Prístup IBM k prerušeniu normálneho štarte", stlačíte kláves F8 nemá žiadny vplyv. Tak som sa stlačením tlačidla Access IBM. Musím bežať niekoľko diagnostických testov a nič pre neho.

Nemôžem ani spustení v Safemode. Takže budeme musieť preinštalovať Windows, ale je veľmi dôležité dokumenty - zmluvy, daňové informácie, rodinné fotky, atď, že sme naozaj nechcem stratiť! Akýmkoľvek spôsobom môžem zachrániť, tak som tento nestratili to všetko počas preinštalovať?
Old 23 január 2008, 22:06
Člen Skupina

ak ste len "opravy" okien sa nebude dotýkať žiadne súbory. Samozrejme, ako som uviedol v inom vlákne, keď aj to je tendencia, aby mi preinštalovať programy pred môžem použiť znova.
Old 24 január 2008, 07:47
Nový člen skupiny

Čo myslíš tým "opraviť" okna? A boot disk? Ako sa to?
Old 24 január 2008, 08:30
Moderátor skupiny

Opravy inštalácie -- http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Ultimate boot disk -- http://www.majorgeeks.com/Ultimate_B...NT2K_d518.html

Old 24 január 2008, 15:58
Člen Skupina

Než sa rozhodnete, že formát, skúste xp pre boot cd a spustit xp konzolu na obnovenie a skúste v príkazovom riadku nasledujúci:

1 chkdsk / r
2 fixmbr (I dont think jej zavádzací záznam, ale stojí za to skúsiť)
3 oprava boot
4 bootcfg / rebuild

Restart bez cd, či topánky hore.

Je-li neúspešný skúsiť opraviť inštaláciu palce, že môžu pracovať, jeho pracoval pre mňa v priebehu rokov, keď mal IVE simular problémy. veľa šťastia
Old 24. januára 2008, 22:39
Nový člen skupiny

V poradku. Idem to skúsiť zálohovať dôležité súbory na externé hardrive s linux LiveCD pred Snažím sa z toho.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nepodarilo sa pristúpiť druhý pevný disk. spreuten Drives & Removable Media 1 23.října 2009 03:00
Prečo ste Cant Prístup Pevný disk, můžu Prístup Pevný disk! Prečo Cant You? Haun Drives & Removable Media 3 12. marec 2009 08:39
Ako pristupovať k poškodeniu pevného disku stuzeeuk Drives & Removable Media 9 17. Február 2008 16:09
Nemôže dostať do svojho externého pevného disku mgztt Drives & Removable Media 1 22. októbra 2007 05:42
Drive prístup problémov ian65 Drives & Removable Media 5 26. august 2007 10:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.