![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Priateľovi nainštalovaný program (PowerISO myslím) na jej notebook, a ďalší deň sa chybové hlásenie začala odprýskávání hore rčení "syntaktická chyba". Snažili sme sa reštartovať počítač, pretože som išiel na štart v núdzovom režime a skúste spustiť antivirus / spyware softvér, ale teraz nemôžem dostať ani na Windows boot. Keď sa snažím, to hovorí niečo o chybe disku. Je to starší IBM ThinkPad s operačným systémom Windows XP. Pri štarte sa to hovorí, "stlačte modré tlačidlo Prístup IBM k prerušeniu normálneho štarte", stlačíte kláves F8 nemá žiadny vplyv. Tak som sa stlačením tlačidla Access IBM. Musím bežať niekoľko diagnostických testov a nič pre neho. Nemôžem ani spustení v Safemode. Takže budeme musieť preinštalovať Windows, ale je veľmi dôležité dokumenty - zmluvy, daňové informácie, rodinné fotky, atď, že sme naozaj nechcem stratiť! Akýmkoľvek spôsobom môžem zachrániť, tak som tento nestratili to všetko počas preinštalovať? |
|
| |||
| |||
| ak ste len "opravy" okien sa nebude dotýkať žiadne súbory. Samozrejme, ako som uviedol v inom vlákne, keď aj to je tendencia, aby mi preinštalovať programy pred môžem použiť znova. |
|
| |||
| |||
| Čo myslíš tým "opraviť" okna? A boot disk? Ako sa to? |
|
| |||
| |||
| Opravy inštalácie -- http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm Ultimate boot disk -- http://www.majorgeeks.com/Ultimate_B...NT2K_d518.html |
|
| |||
| |||
| Než sa rozhodnete, že formát, skúste xp pre boot cd a spustit xp konzolu na obnovenie a skúste v príkazovom riadku nasledujúci: 1 chkdsk / r 2 fixmbr (I dont think jej zavádzací záznam, ale stojí za to skúsiť) 3 oprava boot 4 bootcfg / rebuild Restart bez cd, či topánky hore. Je-li neúspešný skúsiť opraviť inštaláciu palce, že môžu pracovať, jeho pracoval pre mňa v priebehu rokov, keď mal IVE simular problémy. veľa šťastia |
|
| |||
| |||
| V poradku. Idem to skúsiť zálohovať dôležité súbory na externé hardrive s linux LiveCD pred Snažím sa z toho. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nepodarilo sa pristúpiť druhý pevný disk. | spreuten | Drives & Removable Media | 1 | 23.října 2009 03:00 |
| Prečo ste Cant Prístup Pevný disk, můžu Prístup Pevný disk! Prečo Cant You? | Haun | Drives & Removable Media | 3 | 12. marec 2009 08:39 |
| Ako pristupovať k poškodeniu pevného disku | stuzeeuk | Drives & Removable Media | 9 | 17. Február 2008 16:09 |
| Nemôže dostať do svojho externého pevného disku | mgztt | Drives & Removable Media | 1 | 22. októbra 2007 05:42 |
| Drive prístup problémov | ian65 | Drives & Removable Media | 5 | 26. august 2007 10:14 |
| Thread Tools | |
| |