мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Како приступити оштећени диск?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. Мар 2008, 21:46
Нови члан групе

Default Како приступити оштећени диск?

Пријатељев инсталиран програм (поуерИСО мислим) на њу лаптоп, а следећег дана почела је поруку о грешци казивање поппинг уп "сынтакс еррор". Настојали смо да поново покренете рачунар, јер сам био идући у покренути у безбедном начину рада и покушати да покренете антивирусни / спыуаре софтвер, али сада не могу чак добити Уиндоуси за чизма. Када покушам, она каже нешто о диск еррор.

Ит'с старију ИБМ ТхинкПад трчање Уиндоуси КСП. Када га се почне она каже "притисните плаво дугме за Аццесс ИБМ прекид нормалног покретања", притиснути Ф8 нема ефекта. Тако сам ИБМ Аццесс притисните дугме. Имам неколико вожњи дијагностике тестове и ништа догодити се сеттле.

Ја не могу ни у покретању сафемоде. Тако да смо мај морати да поново инсталирате систем Уиндоус, али постоји много важних докумената - уговори, порезу, породичне фотографије, итд које стварно не желим изгубити! Било који начин могу спасити ову тако да не губите време то све наново?
Old 23. Мар 2008, 22:06
Мембер Гроуп

ако само "поправку" Уиндоус он неће дирати било којем од ваших датотека. наравно као што сам у неком другом тхреад изјавио, када сам урадим то, тендира да ме поново инсталирате програме пре него што ја могу их користити поново.
Old 24. Мар 2008, 07:47
Нови члан групе

Ухат до ыоу меан бы "поправку" Уиндоус? Боот диск? Како направити ово?
Old 24. Мар 2008, 08:30
Модератор / ица групе

Поправка инсталирате -- хттп://ууу.мицхаелстевенстецх.цом/КСПрепаиринсталл.хтм

Ултимате боот диск -- хттп://ууу.мајоргеекс.цом/Ултимате_Б...НТ2К_д518.хтмл

Old 24. Мар 2008, 15:58
Мембер Гроуп

Пре него што се одлучите за обликовање, пробати помоћу ксп боот цд на горе и трчање ксп рецоверы конзолу, те у командној линији покушајте следеће:

1 цхкдск / р
2 фиксмбр (ја донт мислити својим боот рецорд, али вреди покушати)
3 поправити боот
4 боотцфг / ребуилд

Поново без ЦД-а, ако га видите горе чизме.

Ако успе покушајте поправку инсталације, мај прсти прешли да раде, његова је радио за мене током година, када је иве симулар проблеме. сретно
Old 24 јан 2008, 22:39
Нови члан групе

Добро. Им 'лијегање пробати копију важних датотека на спољни хардриве са Линукс ЛИвеЦД пре него што сам пробати било који од тога.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Моћи да приступе други хард диск. спреутен Дривес & Измјењиви медији 1 23. Окт 2009 03:00
Ухы Цант вам приступ хард диск, ЈА могу приступити врстог диска! Зашто Цант Ыоу? Хаун Дривес & Измјењиви медији 3 12 март 2009 08:39
Како приступити оштећеног диска стузееук Дривес & Измјењиви медији 9 17 фебруар 2008 16:09
Не можете да приступите својој спољни хард диск мгзтт Дривес & Измјењиви медији 1 22 октобар 2007 05:42
Дриве приступ проблемима иан65 Дривес & Измјењиви медији 5 26 аугуст 2007 10:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц