az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Nasıl zarar sürücüsüne erişmek için?

Reply

Konu Araçları
Old 23 Ocak 2008, 21:46
Yeni Üye Grubu

Default Nasıl zarar sürücüsüne erişmek için?

Friend (sanırım) onu laptop, ve ertesi gün PowerISO "sözdizimi hatası söyleyerek kadar haşhaş başladı" bir hata mesajı bir program yüklü. Çünkü güvenli modda başlatmak için gittiğini ve antivirus çalıştırmayı denediğinizde / casus yazılım ama şimdi bile çizme Windows can't get Biz bilgisayarı yeniden çalıştı. Ne zaman çalıştığınızda, bir disk hatası hakkında bir şeyler söylüyor.

Bu eski bir IBM Thinkpad Windows XP çalışıyor. Ne zaman kadar bunu söylüyor ", F8 tuşuna basın" normal başlangıç kesmek için mavi Access IBM düğmesine basın başlar etkisi yoktur. Ben Access IBM düğmesine basın. Birden çok tanı testleri çalıştırmak ve hiçbir gelir.

Safemode I can't bile başlangıç. Bu yüzden Windows'u yeniden, ama olabilir orada önemli belgelerin bir çok şey - sözleşmeleri, vergi bilgileri, aile fotoğrafları, vb gerçekten kaybetmek istemiyorum! Bu yüzden tüm yeniden sırasında kaybetmemeniz kurtarma bir yolu?
Old 23 Ocak 2008, 22:06
Üye Grubu

Eğer sadece "herhangi bir dosyalarınızın dokunmayın olacak" Windows onarım. tabii olarak başka bir iplik içinde, ne zaman i bu yüzden beni programlar önce i tekrar kullanabilirsiniz yeniden yapma eğilimi yapmak belirtti.
Old 24 Ocak 2008, 07:47
Yeni Üye Grubu

Windows'un ne onarım "demek istiyorsunuz? Bir önyükleme disketi? Bunu nasıl yapabilirim?
Old 24 Ocak 2008, 08:30
Moderatör Grubu

Onarım yükleme -- http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Ultimate Boot Disk -- http://www.majorgeeks.com/Ultimate_B...NT2K_d518.html

Old 24 Ocak 2008, 15:58
Üye Grubu

Önce biçimine karar XP önyükleme kadar CD kullanmayı deneyin ve XP Kurtarma konsolu çalıştırın ve komut istemine aşağıdakileri deneyin:

1 chkdsk / r
2 fixmbr (I dont düşünmek onun önyükleme kaydı, ama bir cami)
3 düzeltme önyükleme
4 bootcfg / yeniden

Eğer çizme kadar cd, bkz olmadan yeniden başlatın.

Eğer bir onarım yüklemesi deneyin başarısız, parmak çalışan Mayıs çarpı işareti, onun benim için yıllar boyunca zaman ive simular sorunları vardı çalıştı. iyi şanslar
Old 24 Ocak 2008, 22:39
Yeni Üye Grubu

Alright. Önce herhangi bir bu deneyin bir Linux harici hardrive önemli dosyaları yedeklemek için deneyeceğim LiveCD.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından