менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Як отримати доступ до пошкодженого диска?

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 січня 2008, 21:46
Нові члени групи

Default Як отримати доступ до пошкодженого диска?

Друг встановлена програма (PowerISO я думаю) на своєму ноутбуку, і наступного дня повідомлення про помилку, почали з'являтися кажу "синтаксична помилка". Ми намагалися, щоб перезавантажити комп'ютер, тому що я збираюся запустити його в безпечному режимі та спробуйте запустити антивірусну / шпигунське програмне забезпечення, але зараз я не можу отримати навіть вікна завантаження. Коли я намагаюся, він говорить щось про помилку диска.

Це дорослі IBM ThinkPad під управлінням Windows XP. При запуску він каже: "натисніть на синій кнопка Access IBM перервати нормальне завантаження", натиснути F8 має ніякого ефекту. Так що я натисніть кнопку Access IBM. Я запустив кілька тестів діагностики і нічого не з'являється.

Я не можу навіть запуск в безпечному режимі. Таким чином, ми, можливо, доведеться перевстановити Windows, але є багато важливих документів - договорів, податкової інформації, сімейні фотографії, і т.д., які ми насправді не хочуть втрачати! Будь-який шлях я можу врятувати, тому я не втрачаю все це під час переустановки?
Old 23 січня 2008, 22:06
Член групи

Якщо ви просто "ремонт" вікон він не торкнеться будь-якого з ваших файлів. звичайно, як я вже зазначав в іншому потоці, коли я роблю так, як правило, роблять мені перевстановити програми, перш ніж їх можна використовувати знову.
Old 24 січня 2008, 07:47
Нові члени групи

Що ви маєте на увазі під "ремонт" вікон? Завантажувальний диск? Як це зробити?
Old 24 січня 2008, 08:30
Модератор групи

Ремонт установка -- http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Ultimate завантажувального диска -- http://www.majorgeeks.com/Ultimate_B...NT2K_d518.html

Old 24 січня 2008, 15:58
Член групи

Перш ніж ви вирішите формат, спробуйте використовувати XP CD під час завантаження та запуску XP консоль відновлення, і в командному рядку виконайте наступні дії:

1 CHKDSK / R
2 FIXMBR (I Dont Think свою завантажувальний запис, але спробувати варто)
3 виправити завантаження
4 Bootcfg / відновлення

Перезавантаження без CD, бачити, якщо він завантажується.

При невдалу спробу відновлення установки, пальці схрещені, які можуть працювати, її працював на мене всі ці роки, коли було Ive Двійники проблем. удачі
Old 24 січня 2008, 22:39
Нові члени групи

Alright. Я збираюся спробувати створити резервну копію важливих файлів на зовнішні Hardrive з Linux LiveCD, перш ніж я спробувати будь-який з цього.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Не вдалося отримати доступ другий жорсткий диск. spreuten Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 23 жовтня 2009 03:00
Чому нахиляє Ви отримуєте доступ до Hard Drive, I Can доступу жорсткий диск! Чому Не можете? Haun Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 12 березня 2009 08:39
Як отримати доступ до пошкодженого жорсткого диска stuzeeuk Знімні накопичувачі І ЗМІ 9 17 лютого 2008 16:09
Не можу отримати доступ до зовнішніх жорстким диском mgztt Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 22 жовтня 2007 05:42
Проблеми доступу Drive ian65 Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 26 серпня 2007 10:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.