![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltam csinálni fog a számítógépet és a formátum kiválasztásában, de nincs más választása, mint az NTFS, nem tudok választani FAT32 van, nem tudom miért, valaki segíteni? |
|
| |||
| |||
| Használja a boot lemezt. Ha nincs, menjen a kezelőpanelen telepítése / törlése programot, majd válassza ki a "Create a boot lemezt, akkor használjon egy floppy lemezen, vagy egy flash disk. Újraindít a rendszer a lemezt be, menjen a parancssorban fdisk és típusát. Itt lesz a lehetőségek, amire szüksége van. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A 100%-ban ezt a számítógépet.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mab Én presupposing van egy külső meghajtó 32GB fölött van?
| |||
| |||
| mabedan Mi az OS?, És miért akar elmozdulni NTFS a FAT32? |
|
| |||
| |||
| Én ezt a záró menet, az eredeti plakát nem került vissza a 20 napot. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Formázás külső HD Drive a FAT vagy FAT32 - Tool Needed! | MadMRTeen | Drives & Removable Media | 9 | November 12, 2009 02:38 |
| External Hard Drive - Hogyan FAT32 partíció egy része és egy része NFTS? | ahsanjee | Drives & Removable Media | 1 | 25. május 2009 15:52 |
| Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. március 2009 06:46 |
| Hogyan formátum FAT32 NTFS-re? | Cult11 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 21. december 2007 07:16 |
| Református Flash: FAT32 vagy NTFS? | Rob8UrChips | Drives & Removable Media | 2 | 12. október 2007 02:21 |
| Téma eszközök | |
| |