![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Bandžiau tai padaryti, eikite į "My Computer" ir pasirinkti formatą, bet aš ne bet koks kitas pasirinkimas, nei NTFS, aš negaliu pasirinkti FAT32, ten, aš nežinau, kodėl, kas gali padėti? |
|
| |||
| |||
| Tiesiog naudokite įkrovos diską. Jei dar neturite, nueikite į Control Panel, diegti / šalinti programas, tada pasirinkite "Sukurti įkrovimo diskelį", galite naudoti diskelį, arba "flash" diskas. Iš naujo paleiskite sistemą disko Įrašytas eikite į komandinę eilutę ir įveskite komandą fdisk. Ten bus puslapį Jums reikia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galite 100% tai padaryti savo kompiuteryje.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mab I'm daroma prielaida, turite išoriniame diske per 32GB yes?
| |||
| |||
| mabedan Koks yra jūsų operacinė sistema?, Ir kodėl jūs norite pereiti iš NTFS į FAT32? |
|
| |||
| |||
| I'm uždarymo šioje temoje, originalus plakato nebuvo grąžinti per 20 dienų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Formatavimo Išorės HD Drive FAT ar FAT32 - Įrankių Needed! | MadMRTeen | Drives & Removable Media | 9 | Lapkritis 12, 2009 02:38 |
| Išorinis standusis diskas - Kaip FAT32 disko vienos pusės ir vienos pusės NFTS? | ahsanjee | Drives & Removable Media | 1 | Gegužė 25, 2009 15:52 |
| Duomenų perdavimą iš vidaus kietojo disko į išorinį kietąjį diską. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3 kovas 2009 06:46 |
| Kaip formatuoti FAT32 į NTFS? | Cult11 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 21 gruodis 2007 07:16 |
| Suformatuokite Flash: FAT32 arba NTFS? | Rob8UrChips | Drives & Removable Media | 2 | 12 spalis 2007 02:21 |
| Temos įrankiai | |
| |