![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колко бързо се RAID0? е то двойно, или е само леко повишение (например 10% или soemthing)? Аз искам да знам това, защото аз съм обмисля дали да получи 4 500GB SEAGATE Barracuda 7200,11 дискове, за RAID10 или WD VelociRaptor 300GB диск, с друг 500GB + потопите като средно и да направите резервно копие в.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скоростта на нарастване Raid 0 (ивица) е пренебрежимо малко да бъдат искрени, дори кастрене две много бързо дискове (мисля 333gb/platter) и не си струва риска за увеличаване на скоростта, когато считат, че ако един отива тогава да загубиш всичките си данни. Аз искам само да разгледа striping за висок клас игрални шмекерия, за леко увеличава натоварването пъти.
|
| |||
| |||
| Щях да отида нападение 10 с 4 шофиране, така че ако 1 върви, аз до всички данни, но аз все още се увеличи скоростта на нападение 0, но ако това е пренебрежимо малко, аз вероятно ще отида с VelociRaptor и 500GB + вътрешен или външен диск за резервно копиране, както и за всяко допълнително място ще се нуждаете. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имате нужда от бързи Harddrive за RAID | thingie2 | Дискове & сменяемите носители | 20 | 16-то Feb 2008 01:44 |
| Имате нужда от много бърз отговор, прегряване! | Eltocliousus | Общи Хардуер Чат | 8 | 20 януари 2008 10:17 |
| SLI и бърза памет | TheDoc | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 25 Дек 2007 15:01 |
| Бързо стартиране | ferrari1 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 17 | 28 май 2007 г. 06:24 |
| Бърз или? | mcbee | Изключено Тема Дискусия | 1 | 15 май 2007 г. 16:23 |
| Нишка Инструменти | |
| |