![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πώς RAID0 είναι πολύ πιο γρήγορα; είναι διπλό, ή είναι μόνο μια μικρή αύξηση (π.χ. 10% ή soemthing); Είμαι αυτό που θέλουν να ξέρουν γιατί, έχω την εξέταση, είτε για να 4 500GB Seagate Barracuda 7.200,11 μονάδες δίσκου, για RAID10, ή WD VelociRaptor 300GB δίσκο, με ένα άλλο 500GB + βουτιά ως δευτερογενή και με σκοπό να στηριχθεί πάνω.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η ταχύτητα αύξησης του Raid 0 (ταινία) είναι αμελητέα για να είμαι ειλικρινής, ακόμα φλούδι μέχρι δύο πολύ γρήγορα κίνησης (θεωρούμε 333gb/platter) και δεν αξίζει τον κίνδυνο για την αύξηση της ταχύτητας, όταν θεωρούν ότι αν κάποιος πηγαίνει τότε θα χάσετε όλα σας τα δεδομένων. Είχα μόνο ποτέ striping για μια high-end gaming εξέδρας, για την ελαφρώς αυξημένη φόρτιση φορές.
|
| |||
| |||
| Ήμουν εκεί μπροστά RAID 10 με 4 οδήγησης, έτσι ώστε αν πάει 1, θα πρέπει μέχρι το σύνολο των δεδομένων, αλλά εγώ εξακολουθώ να αυξήσει την ταχύτητα του RAID 0, ωστόσο αν αυτή είναι αμελητέα, θα ψάξω άλλη με VelociRaptor και 500GB + εσωτερική ή εξωτερική μονάδα δίσκου για την υποστήριξη και για κάθε επιπλέον χώρος θα χρειαστεί. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ανάγκη για γρήγορη Σκληρό Δίσκο RAID | thingie2 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 20 | 16 Φεβ 2008 01:44 |
| Ανάγκη πολύ γρήγορη απάντηση, η υπερθέρμανση! | Eltocliousus | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 20 Ιαν 2008 10:17 |
| SLI και Fast Memory | TheDoc | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 25 Δεκ. 2007 15:01 |
| Γρήγορη εκκίνηση | ferrari1 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 17 | 28 Μαΐου 2007 06:24 |
| Γρήγορο ή; | mcbee | Off Topic Συζήτηση | 1 | 15 Μαΐου 2007 16:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |