![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koliko je brži RAID0? to je dvostruka, ili je samo neznatno povećanje (npr. 10% ili soemthing)? Ja sam u nedostatku to znati ovaj jer sam s obzirom, da li da dobijete 4 500GB SEAGATE BARRACUDA 7.200,11 diskovi, za RAID10 ili WD VelociRaptor 300GB disk, s drugom 500GB + roniti kao sekundarne i na kopiju.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Povećanje brzine RAID 0 (pruga) je zanemariv da bude iskren, čak ljušćenje najviše dva vrlo brzi diskovi (mislim 333gb/platter) i nije vrijedno rizika za povećanje brzine kada se smatra da ako se ide onda izgubiti sve svoje podataka. Ja bih samo ikada razmotriti striping za high-end gaming opremiti, za malo povećan učitava puta.
|
| |||
| |||
| Sam bio idući u ići 10 raid sa 4 pogonom, pa ako ide 1, I dok su svi podaci, ali JA pa ipak dobiti povećanje brzine RAID 0, ali ako je zanemarivo, vjerojatno ću ići s VelociRaptor i 500GB + interni ili eksterni disk za back up i dodatni prostor za bilo koju ću trebati. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Potreba za brzim harddrive RAID | thingie2 | Drives & Izmjenjivi mediji | 20 | 16. veljača 2008 01:44 |
| Trebate jako brz odgovor, pregrijavanja! | Eltocliousus | General Hardware Chat | 8 | 20 siječanj 2008 10:17 |
| SLI i Fast Memory | TheDoc | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 25. prosinac 2007 15:01 |
| Brzi start up | ferrari1 | Virus, Spyware i sigurnost | 17 | 28. svibanj 2007 06:24 |
| Brzi ili? | mcbee | Off Topic Discussion | 1 | 15. svibanj 2007 16:23 |
| Thread Tools | |
| |