![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמה מהר הוא RAID0? זה פעמיים, או שזה רק עלייה קלה (לדוגמה, 10% או soemthing)? אני לרצות לדעת את זה כי אני שוקל, האם כדי לקבל 4 500GB Seagate Barracuda 7200.11 כוננים, עבור RAID10, או כונן 300GB WD VelociRaptor, עם עוד 500GB + לצלול כפי משנית וכדי לגבות על גבי.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| המהירות עלייה של Raid 0 (פס) הוא אפסי להיות גלוי, גם paring למעלה מהר מאוד שני כוננים (333gb/platter חושב) והוא לא שווה את הסיכון כי להגביר מהירות כאשר רואים שאם אחד הולך אז אתה מאבד את כל נתונים. הייתי רק פעם לשקול striping עבור-high-end Gaming מעטה, עבור מעט מוגברת טוען פעמים.
|
| |||
| |||
| התכוונתי ללכת RAID 10 עם 4 הכונן, כך שאם 1 הולך, עד שאני צריך את כל הנתונים, אך אני עדיין מקבל את המהירות עלייה של RAID 0, אך אם הוא אפסי, אני כנראה הולך עם VelociRaptor ו 500GB + פנימי או חיצוני עבור כונן הגיבוי ועל כל תוספת שטח אני צריך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך מהר Harddrive עבור RAID | thingie2 | כוננים & נשלפת | 20 | 16th פברואר 2008 01:44 |
| צריך תגובה מהירה מאוד, overheating! | Eltocliousus | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 20 ינואר 2008 10:17 |
| SLI ומהירה זיכרון | TheDoc | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | ה -25 בחודש דצמבר 2007 15:01 |
| הפעלה מהירה | ferrari1 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 17 | -28 במאי 2007 06:24 |
| או מהיר? | mcbee | דיון Off topic | 1 | ה -15 במאי 2007 16:23 |
| שרשרת כלים | |
| |